"Taniec zmysłów"

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
raisa

Post autor: raisa »

Nie wiem..,kiedy premiera na DVD ale wiem, że już muzyka z filmu jest. W najbliżyszm czasie będę tej płyty posiadaczką...;)
A co do filmu to strasznie mi się podobał. Świetne tańce, muzyka i w ogóle...
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja już posiadam wszystkie kawałki soundtrack, więc służę pomocą :)))
laura

Post autor: laura »

nie wiem jak wam, ale mi się bardzo podobają stroje głównej aktorki/tancerki. cały film mnie poderwał do tańca i wychodząc z sali musiałam coś popodskakiwać ;)
raisa

Ja też później miałam ochote tańczyć. Nowe choreografie od razu przychodzą do głowy...;)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:9f9ab77dee="laura"]nie wiem jak wam, ale mi się bardzo podobają stroje głównej aktorki/tancerki. cały film mnie poderwał do tańca i wychodząc z sali musiałam coś popodskakiwać ;)[/quote:9f9ab77dee]
mnie w ogóle podobała się główna bohaterka... ;) ;) :lol: :lol: :D :D
raisa

Stroje bohaterki były świetne. hm...bohater też był przystojny...;)
I dobrze tańczył :D :wink: :lol: :lol: :twisted: :roll:
Columbina

Post autor: Columbina »

Jeśli jeszcze raz chcecie zobaczyć scene końcową to zapraszam na [url]www.columbina.wordpress.com[/url] :)
raisa

tu kawałek nagrania z uroczystej premiery... http://www.youtube.com/watch?v=StaP5cYAtRM
do tego jeszcze ciekawy spot reklamowy... http://www.youtube.com/watch?v=ip3Dr5-8QsM
to samo co columbina podała ale jakby u niej nie działało to podaje tuu... http://www.youtube.com/watch?v=zrsVoJyt04E
Myśle że ciekawe filmiki...
Nefretete

Post autor: Nefretete »

a mnie się w całym tym filmie najbardziej podobała ta mała dziewczynka przy drążku - bardzo pocieszna była! co do strojów głównej bohaterki to wydały mi się dość dziwne, a momentami wręcz mało funkcjonalne.
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

odnośnie recenzji z wyborczej - film dziełem kinematografii współczesnej nie jest absolutnie i dwie gwiazdki mnie nie dziwią. ot taka opowieśc żeby cieszyć oko i ucho, a nie zmysł artystyczny. krytycy filmowi ocenili aspekt filmowy, całkiem słusznie zresztą na ocenę dopuszczającą. nie oceniają treści, tylko sposób przekazania jej :)
która scena sie wam najbardziej podobała? ja się rozpłakałam jak tańczyli na tej imprezie, kiedy przyjaciółka głównej bohaterki spiewała. ja poprostu kocham patrzeć jak ludzie czerpią radość z tańca :oops:
ODPOWIEDZ