pomysł - nowy temat
pomysł - nowy temat
nasunął mi się jeden pomysł.
ostatnimi czasy znalazło się dużo tematów w pogadalni dotyczących poszukiwania filmików [i to przez jedną osobę...]. może by tak utworzyć w dziale "Ogłoszenia" jeden temat, gdzie się poszukuje np. wariację z jakiegoś tam baletu i ewentualnie jeżeli dyskusja na temat jakiegoś tam filmiku się rozwinie [tak jak temat o "esmeraldzie"] to go wydzielić?
a takie tematy które niedosyć że nie pasują do działu i dotyczą jednego filmiku po prostu usuwać bez powiadomienia?
ostatnimi czasy znalazło się dużo tematów w pogadalni dotyczących poszukiwania filmików [i to przez jedną osobę...]. może by tak utworzyć w dziale "Ogłoszenia" jeden temat, gdzie się poszukuje np. wariację z jakiegoś tam baletu i ewentualnie jeżeli dyskusja na temat jakiegoś tam filmiku się rozwinie [tak jak temat o "esmeraldzie"] to go wydzielić?
a takie tematy które niedosyć że nie pasują do działu i dotyczą jednego filmiku po prostu usuwać bez powiadomienia?
myślę ze nie ma co zakładać specjalnego watku. Jak ktos spoza stałych forumowiczów szuka filmiku to i tak założy nowy watek bo nie będzie wiedział, ze powinien swoją prosbę zamieścic w specjalnym watku. A takie jednorazowe prosby potem sie kasuje, co jakiś czas i jest ok.. Od tego własnie sa moderatorzy ;)
-
Beata-wielbicielka baletu
Mam pytanie: gdzie mogłabym napisać moje wrażenia po obejrzeniu, a także moją recenzję n/t najnowszego baletu Kopciuszek z Opery Wiedeńskiej? Przejrzałam dział Życie Baletomana, tam, teoretycznie mogłoby się znależć miejsce na "nowości DVD",tylko, że nie potrafię założyć takiego nowego -jak ja to ujęłam- podtematu. Chciałabym, aby ten nowy temat traktował ogólnie o nowościach na DVD, bo niebawem otrzymam kolejny nowowydany balet z A.Ferri (niestety chyba ostatni z tą uroczą tancerką),będzie to Sen Nocy Letniej, o którym również -po obejrzeniu- chętnie coś napiszę.
Drugie pytanie dotyczy zamieszczania na forum zdjęć okładek DVD baletowych, czy istnieje możliwość "wklejenia" takich zdjęć, aby osoby czytające moje posty mogły od razu zobaczyć, jak wygląda balet, o którym piszę?
Bardzo chętnie udzielę wskazówek n/t tych baletów na DVD,które bardziej lub mniej warto kupić.
Z niecierpliwością oczekuję odpowiedzi,pozdrawiam!
Drugie pytanie dotyczy zamieszczania na forum zdjęć okładek DVD baletowych, czy istnieje możliwość "wklejenia" takich zdjęć, aby osoby czytające moje posty mogły od razu zobaczyć, jak wygląda balet, o którym piszę?
Bardzo chętnie udzielę wskazówek n/t tych baletów na DVD,które bardziej lub mniej warto kupić.
Z niecierpliwością oczekuję odpowiedzi,pozdrawiam!
Co do pierwszego pytanka - to jak nie będzie przeciwwskazań od moderatorów tudzież administratorów spokojnie można będzie założyć nowy temat.
Co do drugiego to bez problemu możesz wklejać zdjęcia okładek itp korzystając choćby z serwisu www.fotosik.pl. Tam ładnie prowadzi za rączkę jak wygenerować miniaturkę do wstawienia na forum itp :)
Torin
Co do drugiego to bez problemu możesz wklejać zdjęcia okładek itp korzystając choćby z serwisu www.fotosik.pl. Tam ładnie prowadzi za rączkę jak wygenerować miniaturkę do wstawienia na forum itp :)
Torin