Svetlana Zakharova
Princess, bez przesady. Tak, jak mowi Bajaderka, zdarzaja sie tancerki z anoreksja, ktore tancza. Moze nie w stadium skrajnego wyczerpania organizmu, ale przeciez nie od razu do niego dochodzi.
A na zdjeciu trudno w sumie stwierdzic, moze to po prostu swiatlo tak sie ulozylo? Rampa sceniczna czasami daje dziwne efekty (po pierwsze wyszczupla), a na zdjeciu to juz w ogole roznie bywa...
Chociaz faktycznie te ramiona bardzo szczuple wygladaja.
A na zdjeciu trudno w sumie stwierdzic, moze to po prostu swiatlo tak sie ulozylo? Rampa sceniczna czasami daje dziwne efekty (po pierwsze wyszczupla), a na zdjeciu to juz w ogole roznie bywa...
Chociaz faktycznie te ramiona bardzo szczuple wygladaja.
-
.:Odylia:.
Tutaj również wydaje mi się ze Dominika Krysztoforska(bo to ona widnieje na zdjeciach)jest po prostu bardzo szczupła,bo slyszalam w srodowisku ze nieslusznie ją posadzano o anoreksje,wręcz zakazując udziału w spektaklach...A svetlana? jakby sie przyjrzeć to zawsze była bardzo szczupła a juz rece na pewno ma wybitnie chude i dlugie :shock:
-
aankaa_baletnica=)
Mnie sie wydaje, że żadna z nich nie ma anoreksji...
Ręca Zakharowej na tej fotce wyglądają na prawde bardzo chudo, ale przecież światło mogło wyszczuplic, a jak już ktoś naisał ona ogólnie ma chude ręce...
[size=9:45fa5fa968]Princess to facet miał anoreksje?? (wiem, że oni też mogą na to chorowac, ale to raczej przypadłości dziewczyn...).[/size:45fa5fa968]
Ręca Zakharowej na tej fotce wyglądają na prawde bardzo chudo, ale przecież światło mogło wyszczuplic, a jak już ktoś naisał ona ogólnie ma chude ręce...
[size=9:45fa5fa968]Princess to facet miał anoreksje?? (wiem, że oni też mogą na to chorowac, ale to raczej przypadłości dziewczyn...).[/size:45fa5fa968]
[quote:ff7e566fa7]Nawet gdyby miała anoreksję (o co p. Dominiki Krzysztoforskiej nie posądzam), to zdecydowanie nie wypada umieszczać tu jej zdjęć w takim kontekście, bo to jest po prostu pomówienie i szerzenie plotek.[/quote:ff7e566fa7]
Dobrze Joanno, usuwam url-e i przepraszam.
[quote:ff7e566fa7]
Princess to facet miał anoreksje?? (wiem, że oni też mogą na to chorowac, ale to raczej przypadłości dziewczyn...).[/quote:ff7e566fa7]
no cóż, tak nam się tylko wydaje, że anoreksja jest bardziej przypadłością dziewczyn. Ale tak naprawdę dotyka też wielu mężczyzn, tylko my o tym nie wiemy i nie słyszymy, a to też dlatego iz w polsce jest mało mężczyzn-anorektyków.
Dobrze Joanno, usuwam url-e i przepraszam.
[quote:ff7e566fa7]
Princess to facet miał anoreksje?? (wiem, że oni też mogą na to chorowac, ale to raczej przypadłości dziewczyn...).[/quote:ff7e566fa7]
no cóż, tak nam się tylko wydaje, że anoreksja jest bardziej przypadłością dziewczyn. Ale tak naprawdę dotyka też wielu mężczyzn, tylko my o tym nie wiemy i nie słyszymy, a to też dlatego iz w polsce jest mało mężczyzn-anorektyków.