Wasze ulubione kostiumy
-
.:Odylia:.
-
Rozczochrana
Mnie strasznie podoba się paczka z Esmeraldy, a dokładniej z tego filmiku [url]http://www.youtube.com/watch?v=P6yakRDhkI0&mode=related&search=[/url]
[size=9:0201308a9c](wszyscy strasznie jadą tancerkę za technikę - ja się nie znam, zastanawia więc mnie, czy faktycznie jest taka zła?)[/size:0201308a9c]
Poza tym czarne paczki są najśliczniejsze! :D Ale ładne są też białe, czerwone, i wszystkie, wszystkie inne.. no, prawie wszystkie ;)
[size=9:0201308a9c](wszyscy strasznie jadą tancerkę za technikę - ja się nie znam, zastanawia więc mnie, czy faktycznie jest taka zła?)[/size:0201308a9c]
Poza tym czarne paczki są najśliczniejsze! :D Ale ładne są też białe, czerwone, i wszystkie, wszystkie inne.. no, prawie wszystkie ;)
-
-
Rozczochrana
[quote:d74bb3301d=".:Odylia:."]co do uroku czarnych paczek-zgodze sie,ale ta wydaje mi sie ciemnozielona :wink: a dziewczynie-owszem,technicznie sporo brakuje...[/quote:d74bb3301d]
Może jest ciemnozielona. Może chodzi o mój ekran, ustawienia monitora czy cokolwiek.. w każdym razie góra paczki po prostu niknie mi na tle, które jest czarne, po czym wnioskuję, że także i ona jest czarna :) a może to kameleon? ;)
Może jest ciemnozielona. Może chodzi o mój ekran, ustawienia monitora czy cokolwiek.. w każdym razie góra paczki po prostu niknie mi na tle, które jest czarne, po czym wnioskuję, że także i ona jest czarna :) a może to kameleon? ;)
-
moim zdaniem ma podbicie ale nim "rzuca"..do tego jest odrobinę..hmm.. pozakręcana i robi piruety z półpalców-..ogolnie sama bylabym daleka od krytyki ale w porownaniu z innymi wykonaniami esmeraldy(profesjonalnymi)wypada slabo technicznie,zreszta poczytajcie sobie komentarze pod spodem...ale to chyba temat o kostiumach?