Wasze ulubione kostiumy

Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

http://img64.imageshack.us/my.php?image=walterssalenkoimg001ps8.jpg śliczna paczka,korsarz,iana salenko i marian walter(prywatnie małżeństwo :wink: )
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

O tak, paczka prześliczna. A czyżby to nie była para którą widziałam kiedyś na youtube? Nie wie ktoś?
Rozczochrana

Post autor: Rozczochrana »

Mnie strasznie podoba się paczka z Esmeraldy, a dokładniej z tego filmiku [url]http://www.youtube.com/watch?v=P6yakRDhkI0&mode=related&search=[/url]
[size=9:0201308a9c](wszyscy strasznie jadą tancerkę za technikę - ja się nie znam, zastanawia więc mnie, czy faktycznie jest taka zła?)[/size:0201308a9c]
Poza tym czarne paczki są najśliczniejsze! :D Ale ładne są też białe, czerwone, i wszystkie, wszystkie inne.. no, prawie wszystkie ;)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Paczka rzeczywiście ładna, ale dziwczyna jak dla mnie jest fatalna... :roll:

co do uroku czarnych paczek-zgodze sie,ale ta wydaje mi sie ciemnozielona :wink: a dziewczynie-owszem,technicznie sporo brakuje...
Rozczochrana

Post autor: Rozczochrana »

[quote:d74bb3301d=".:Odylia:."]co do uroku czarnych paczek-zgodze sie,ale ta wydaje mi sie ciemnozielona :wink: a dziewczynie-owszem,technicznie sporo brakuje...[/quote:d74bb3301d]
Może jest ciemnozielona. Może chodzi o mój ekran, ustawienia monitora czy cokolwiek.. w każdym razie góra paczki po prostu niknie mi na tle, które jest czarne, po czym wnioskuję, że także i ona jest czarna :) a może to kameleon? ;)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Co wy macie do tej dzsiewczyny? :? poza niedokręcaniem V pozycji nie widzę rażących błędów :roll:
Maron

Post autor: Maron »

margot fonteyn też miała problemy ze stopami, techniką. a kim się stała...

moim zdaniem ma podbicie ale nim "rzuca"..do tego jest odrobinę..hmm.. pozakręcana i robi piruety z półpalców-..ogolnie sama bylabym daleka od krytyki ale w porownaniu z innymi wykonaniami esmeraldy(profesjonalnymi)wypada slabo technicznie,zreszta poczytajcie sobie komentarze pod spodem...ale to chyba temat o kostiumach?
raisa

Post autor: raisa »

A mnie bardzo spodobała się ta paczka: http://img64.imageshack.us/my.php?image=walterssalenkoimg001ps8.jpg

A ta czarna z esmeraldy nie bardzo :?
Owszem, paczki czarne są śliczne ale ta jakoś brzydka moim [size=7:03458e32c4]skromnym/nieznaczącym[/size:03458e32c4] zdaniem
ODPOWIEDZ