T.KLASYCZNY I MODERN - GDAŃSK 2006/2007 - zapisy( Tanc...)

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Zobaczymy ,może da się rozpocząć zajęcia poniedziałkowe o godzine wczesniej...??? Ale jeszcze nic nie obiecuję . :D
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam . No proszę jak się naszym forumkowiczkom spodobały zajęcia , czyli nasz Tancerzyk czyni na zajęciach cuda .
Sebi - moje gratulacje :) , a dla ćwiczących życzę wytrwania , a tym jescze nie zdecydowanym lub wahającym się pomykajcie na zajęcia gdziekolwiek , bo widać -warto spróbować . Pozdrawiam :wink: .
Masterova

Post autor: Masterova »

kurcze, w sumie jesli chodzi o rozpoczecie poniedzialkowych zajec wczesniej to mi niebardzo pasuje. Dopiero w drugim tygodniu października bede dokladnie znala mój plan poniedzialkowy wiec jesli moglibysmy sie ze zmienami powstrzymac bylabym wdzieczna.
Tanc...

Jezeli mowimy o jakiś zmianach to oczywiscie nie z dnia na dzień i z tygodnia na tydzień .Spokojnie żadnej nagłej zmiany nie bedzie ,albo wogóle nie bedzie jeszcze tez nie wiem jak u mnie z czasem wczesniej i.t.d.Pozdrawiam. 8)
BALETKA

Post autor: BALETKA »

Witajcie. Chciałam zapytać , jak tam Wam na zajęciach .Co prawda miałam się tam wybrać ,ale jak zwykle mało czasu i daleko i inne powody .Powoli już się zbieram ,żeby jednak wziąć sie do pracy i zacząć ćwiczyć .Mam pytanie jak daleko już jesteście i jak wam się ćwiczy i wogóle jakie wrażenia. Hm - chyba szukam motywacji ,żeby ruszyć się z mojej mieściny :)
Tanc...

Ponieważ rozpoczął się II semestr i część osób sie "wykruszyło" z grupy uczestniczącej w I semestrze z róznych osobistych względów, zapraszam na II semestr kilka osób ,ale juz srednio zaawansowanych w t.klasycznym i modern. ( marzec ,kwiecien, maj i czerwiec ) wiecej info na prive lub GG .Pozdrawiam. Tanc... 8)
ODPOWIEDZ