Ile lat mieliście jak zaczęliście trenować??
-
karolinkaaa
do 2 klasy(jeśli chodzi do 5 klasa w 'normalnej 'szkole),wcale nie musisz umieć nie wiadomo czego,nikt nie będzie Ci kazał robić jakiś ćwiczeń o ,ktrórych nie masz pojęcia,tylko właśnie raczej będą sprawdzać to co napisała Joanna.W OSB w Łodzi egzamin dzieli się jakby na 2 części:1 umiejętności taneczne etc.2 umyzkalnienie,z przemiłą panią:)
[quote:f68d7daf6b]wcale nie musisz umieć nie wiadomo czego,nikt nie będzie Ci kazał robić jakiś ćwiczeń o ,ktrórych nie masz pojęcia,tylko właśnie raczej będą sprawdzać to co napisała Joanna.W OSB w Łodzi egzamin dzieli się jakby na 2 części:1 umiejętności taneczne etc.2 umyzkalnienie,z przemiłą panią[/quote:f68d7daf6b]
Dokładnie. Jak ja zdawałam do OSB to na moim egzaminie była dziewczyna która tez zdawała do 2 klasy i robiła to samo co my (szpagat, żabki, skoki, podnoszenie nóg, muzykalność) i się dostała bez problemu.
Dokładnie. Jak ja zdawałam do OSB to na moim egzaminie była dziewczyna która tez zdawała do 2 klasy i robiła to samo co my (szpagat, żabki, skoki, podnoszenie nóg, muzykalność) i się dostała bez problemu.
-
Anna-Maria
[color=violet:b559259b00]Przypominam, że temat tego wątku to "Ile mieliście lat, jak zaczęliście trenować". Pytania dotyczące warunków itp. nie mają z tym tematem nic wspólnego! Jeśli pojawią się kolejne posty nie na temat, będa kasowane bez ostrzeżenia. Do dyskusji na temat warunków i egzaminów do OSB zapraszam do działu "Szkoła baletowa".[/color:b559259b00]
-
Roztańczona
-
Chat Gatto