OSB w Krakowie
w związku z tym np. u mnie co druga (lekcje zawodowe zawsze trwają 2h i zaczynają sie na "nieparzystych godzinach", tzn. np. 1-2, 3-4 itd) przerwa jest dłuższa - żeby zdążyć się przebrać i rozgrzać. poza tym zajecia zawodowe trwaja przez cala przerwe miedzy 1 a 2 godzina (5 min), dlatego jest wczesniejszy dzwonek - 5 min przed koncem lekcji.
bez sensu jest chyba tylko to przebieranie, bo sam uklad jest moim zdaniem dobry - 6h cwiczen pod rzad ciezko byloby wytrzymac, a tak mamy minimum 2h na "relaks"
(czasem - jezeli miedzy 1 a 2 zawodowymi mielismy tylko 2h ogolnoksztalcacych - po 1 zawodowych przebieralysmy w kostium i w ocieplaczach szlysmy na lekcje)
bez sensu jest chyba tylko to przebieranie, bo sam uklad jest moim zdaniem dobry - 6h cwiczen pod rzad ciezko byloby wytrzymac, a tak mamy minimum 2h na "relaks"
(czasem - jezeli miedzy 1 a 2 zawodowymi mielismy tylko 2h ogolnoksztalcacych - po 1 zawodowych przebieralysmy w kostium i w ocieplaczach szlysmy na lekcje)
sadze iz panstwowa szkola baletowa w krakowie to nie zly pomysl i mozliwy do zrealizowania choc nie potrzebnie dla krakowa nie trzeba czwartej szkoly tylko dyscypliny w szkolach i wiekszej ilosci dobrych nauczycieli moja szkola w krakowie do ktorej chodze moze spokojnie konkurowac z panstwowymi bo bylam w panstwowce i stwierdzam ze brakuje nam tylko : wiekszego lokalu pomieszczenia na kostiumy samych kostiumow i literatury!!!! no a do szczescia mi jeszcze potrzeba wiecej godzin partnerowania i jest the best!!! :D( pozdro dla kzsb warszawy i łodzi !
-
Książe Benno
wiem dla czego smieszy cie moj post bo przypomina reklame z telezakupow mango ale to prawda ze to nie miejsce na reklamy. Z naszej szkoly malo jest osob na gronie bo wogule jest nas malutko. pozdrawiam was wszystkich i wasze szkoly tez. :D jakbedzie troszke czasu to wam napisze cos na temat panstwowki w krakowie to dobry pomysl ale trudny w realizacji bo balet w krakowie jest jeszcze w powijakach.