Taniec na kanale MEZZO
-
drCoppelius
ja tez mam UPC i nie odbiera mi mezzo... :(
]dalsze informacje na temat jak można odbierac kanał mezzo prosze udzielac sobie poprzez PW. Wielokrotnie już tłumaczylismy na forum, ze jest to kanał dostepny w niektórych sieciach kablowych oraz na platformach cyfrowych i wystarczy poinformowac się na ten temat u swojego operatora
moderator (przepraszam, ale nie moge pisac kolorem - problemy techniczne)
]dalsze informacje na temat jak można odbierac kanał mezzo prosze udzielac sobie poprzez PW. Wielokrotnie już tłumaczylismy na forum, ze jest to kanał dostepny w niektórych sieciach kablowych oraz na platformach cyfrowych i wystarczy poinformowac się na ten temat u swojego operatora
moderator (przepraszam, ale nie moge pisac kolorem - problemy techniczne)
i jak Wasze wrazenia? ja typowałam 2 Koreanki i jedna dostała 3 miejsce a druga Prix de Lozanne :) Szkoda tylko ze tym razem poskąpiono nam wszelkich informacji o startujących (ile lat, jaka szkoła) i o wykonywanych wariacjach, bo nie każdy z widzów jest takim znawcą zeby rozpoznac każdą z wariacji, a w ten sposób można by się czegos nauczyć
-
śnieżka_balerina
a czy ktoś może mi powiedzieć jaką warjacje tańczyła ta dziewczyna, bo jak ją oglądałam to zupełnie nie mogłam sobie przypomnieć jaka to była
http://img403.imageshack.us/img403/9306/licznawarjacjafc8.png
rzeczywiście, modern był bardzo dziki, ale wymiatał ogólnie ten murzynek z portugali, ciekawe ile on ma lat bo wyglądał na dość młodego...
http://img403.imageshack.us/img403/9306/licznawarjacjafc8.png
rzeczywiście, modern był bardzo dziki, ale wymiatał ogólnie ten murzynek z portugali, ciekawe ile on ma lat bo wyglądał na dość młodego...
-
.:Odylia:.
-
.:Odylia:.
zdaje sie ze w jakiejs rosyjskiej wersji jest to para mloda bo tak mi ja przedstawil pedagog jak mialam tanczyc te wariacje ale racja ze zazwyczaj sa to po prostu wiesniacy,zreszta ta wariacja tez ma swoja popularniejsza wersje bo do tej pory widzialam ja w tym pas de deux raz na jakies ok 10 ogladanych ..
-
śnieżka_balerina