Przyjaźnie balet.pl
[quote:134c891369="just_me"]Ach, jakze sie dzisiaj ucieszylam, kiedy na lekcji zjawila sie moja ukochana Bajaderka :) Prosze, taka mala, a cieszy :D :*[/quote:134c891369]
Dziękuje just_me :*
Kochana jesteś!:*
<serduszka>
Ja też się strasznie ucieszyłam widząc Ciebie, Columbinke i wszystkich innych ponownie! Mam nadzieję częściej do Was teraz wpadać:D
<serduszka>
Ja też się strasznie ucieszyłam widząc Ciebie, Columbinke i wszystkich innych ponownie! Mam nadzieję częściej do Was teraz wpadać:D
[quote:3c57ef49cb="Bajaderka"][quote:3c57ef49cb="just_me"]Ach, jakze sie dzisiaj ucieszylam, kiedy na lekcji zjawila sie moja ukochana Bajaderka :) Prosze, taka mala, a cieszy :D :*[/quote:3c57ef49cb]
<serduszka>
Ja też się strasznie ucieszyłam widząc Ciebie, Columbinke i wszystkich innych ponownie! Mam nadzieję częściej do Was teraz wpadać:D[/quote:3c57ef49cb]
Oczywiscie Bajaderko tez sie ucieszylam, ale powiem szczerze ze jak przyszlam to nie zauwazylam Cie :P dopiero just_me oznajmila, żes przybyla do nas :D Choc w sumie to widzialam Cie juz wczesniej na zakupach w Galerii Krakowskiej :P :*
<serduszka>
Ja też się strasznie ucieszyłam widząc Ciebie, Columbinke i wszystkich innych ponownie! Mam nadzieję częściej do Was teraz wpadać:D[/quote:3c57ef49cb]
Oczywiscie Bajaderko tez sie ucieszylam, ale powiem szczerze ze jak przyszlam to nie zauwazylam Cie :P dopiero just_me oznajmila, żes przybyla do nas :D Choc w sumie to widzialam Cie juz wczesniej na zakupach w Galerii Krakowskiej :P :*
-
Anna-Maria
Chcialam sie was zapytac czy w wieku 14 lat mozna zaczac balet? Wiem ze juz nie ma szans na balet klasyczny taki jak wy trenujecie ale czy cos takiego jak kolka baletowe albo prywatna szkola baletu moglaby byc? Chce tego tylko dla siebie i bardzo chce zaczac nauke baletu. Jest taka mozliwosc? Chcialabym poznac wasza opinie. Dzieki z gory ;) pozdrawiam *;*; :roll:
-
drCoppelius
Więc.....nie było mnie już jakiś czas na forum. Tak jakoś wyszło. Miałem nadzieję że w połowie lutego znowu zawitam do Warszawy....nie wyszło...Ale....
Od czwartku będę w Wawie ;D i w ten sam czwartek będę na Szymanowski w TW-OP. Mam zamiar zabawić do niedzieli alb poniedziałku. Ostatnio poznałem Kasię G i Jacka (poprawka admina) (których pozdrawiam) i mam nadzieję że tym razem uda mi sie poznać kolejną część warszawskiego oddziału forum;)
Od czwartku będę w Wawie ;D i w ten sam czwartek będę na Szymanowski w TW-OP. Mam zamiar zabawić do niedzieli alb poniedziałku. Ostatnio poznałem Kasię G i Jacka (poprawka admina) (których pozdrawiam) i mam nadzieję że tym razem uda mi sie poznać kolejną część warszawskiego oddziału forum;)