Klasyka - Lublin - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
neda

Post autor: neda »

No i co się dowiedzieliście ? Bo ja byłam w Teatrze dzisiaj o 16-45 i nikogo niewidziałam...
Pozatym nikt też w teatrze nie wie o żadnych zajęciach z baletu... :(

Może wy coś ustaliliście?
oneira

Post autor: oneira »

A ja Twój post przeczytałam dopiero teraz... :-(
Ale na zajęcia jestem chętna, więc proszę o informacje, co ustaliliście i kiedy będą nastepne zajęcia a na pewno się zjawię:-)
Micloj

Post autor: Micloj »

Witam dzisiaj były pierwsze zajęcia i był poprostu full wypas... :) To są zajęcia organizowane dla ludzi od nas z zespołu w którym tańczymy i chodzi 9 osób ale mysle ze jak przyjdziecie na nastepne to was wkręcimy bez problemu ... ;) Koszt to 40 zł za miesiąc. Narazie zajęcia trwają godzine z hakiem tygodniowo. Zaczynają sie w każdą środę o 16.45 więc zapraszam za tydzień. Odbywają sie w budynku obok teatru muzycznego na ul. Żwirki Wigury tam w tym kasynie na sali na górze... Zapraszam bo im więcej osób tym lepiej... Pytajcie o co chcecie to postaram sie wam odpowiedziec ;)
Joanna

Post autor: Joanna »

A zapytam z ciekawości, na jakim poziomie są te zajęcia? Od podstaw, czy już coś bardziej zaawansowanego?
neda

Ja będę na pewno...Ale czy nie udało by się żeby zajęcia odbywały się częściej niż raz w tygodniu? :wink:
oneira

Post autor: oneira »

Wielkie dzięki!!!
Na pewno się zjawię w przyszłą środę. Do zobaczenia! :)
guśkaa

Post autor: guśkaa »

Mam pytanie czy w LBN jest jakas dobra szkola baletowa?
Joanna

Post autor: Joanna »

Guśka...
Z całym szacunkiem i sympatią - ale czytałaś w ogóle ten wątek, w którym się wypowiadasz? Nie mówię cały, ale chociażby 2 ostatnie strony...
Cały czas jest rozmowa właśnie o zajęciach z klasyki w Lublinie. Gdybyś przeczytała choć parę postów, miałabyś już odpowiedź na swoje pytanie, i to z nawiązką.
unbreakable

Post autor: unbreakable »

A kto porwadzi te zajęcia? I jaka jest miejwiecej grupa wiekowa uczestników?:)
neda

Może umówmy się jutro w jakimś konkretnym miejscu...Bo ja pewnie znowu nie trafię :)
ODPOWIEDZ