Elementy tańca w Waszych domach :-)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nulka

Post autor: Nulka »

A ja miałam taką starą, pamiątkową bluzę, którą nosiłam jakoś w 1 klasie podstawówki:różową z pointami z prawdziwymi doszytymi troczkami, od kuzynki z USA!!!Leżała sobie ona spokojnie w szafie z przeznaczeniem dla przyszłych pokoleń :roll: i co? na święta wracam do domu, a moja ukochana bluza cała mokra i brudna leży w łaźence jako szmata do podłogi :( Mama robiła porządki i stwierdziła, że takich porozciąganych, zużytych ciuchów nie będziemy trzymać :evil:
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

muszę się pochwalić, co dostałam od chłopaka na urodziny :) :) :)

[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ddd00c20d54daf8b.html[/url]
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/247fdc4b09e115c5.html[/url]
Nati

Post autor: Nati »

ja mam antyramę o formacie B2 ze zdjęciami z mojego zespołu, mnóstwo figurek baletnic i jako ze chodze do szkoły plastycznej -wiele szkiców i obrazów baletowych :)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Prześliczny kubek Ewuniu!!!
raisa

Post autor: raisa »

A ja ostatnio wieszam w specjalnym miejscu pointy, żeby były widoczne, odrazu kiedy wejdzie się do pokoju :D :wink:
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Hmm... muszę się wam pochwalić, że miałam ostatnio małą przeprowadzkę pokojową, i obecnie zamieszkuje w dużym pokoju na I piętrze, gdzie będę miała drążek i lustro. Hura! :D
raisa

Post autor: raisa »

Marysiu, ja teraz planuję przemeblowanie w pokoju i projektuję wszystko i obliczam, żeby znaleźć miejsce na drążek i lustro ;)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Śliczny prezent, Ewuniu :shock: :D skarb, nie chłopak :P
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

oj, prawdziwy Skarb... =)

a ja sie chciałam pochwalić, że od kilku tygodniu, gdy tylko wstanę z łóżka, mój wzrok pada na prześliczne zdjęcie dwóch baletnic.. a dokładnie ich point na pierwszym planie.. =)
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

no oczywiście że to mój największy skarb :D

dziękuję! ;) :*
ODPOWIEDZ