KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Monia

Post autor: Monia »

wspolczesnego
Julia

partner

Post autor: Julia »

Perszing jest świetnym partnerem zarówno z tańca współczesnego jak i klasycznego :-) Zresztą ma ogromne doświadczenie jako tancerz. I muszę powiedzieć, że aby być świetnym tancerzem, partnerem wcale nie trzeba skończyć OSB. Czego najlepszym przykładem jest właśnie Perszing :-) Wiele z Was mogłoby się bardzo dużo od niego nauczyć...
Bajaderka

Re: partner

Post autor: Bajaderka »

Mhm, Julio, szczerze powiedziawszy to brzmi zachęcająco, wiesz? 8)
Może trafią się kiedyś jakieś warsztaty z Perszingiem? :wink:
Julia

Może, nie wykluczone.
Julia

Obóz letni

Cześć,

Od 23 czerwca do 7 lipca organizujemy w Centrum obóz taneczny nad morzem w Jastrzębiej Górze. W ramach obozu prowadzone będą zajęcia z tańca klasycznego oraz współczesnego, być może nawet lekcje z partnerowania oraz zajęcia językowe i lekcje tenisa. Przewidziano również wiele atrakcji takich jak wycieczka do Trójmiasta, konkursy, zabawy, plażowanie. Koszt obozu to 1450 zł. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy. Ze względu na duże zainteresowanie obozem letnim osoby chętne prosimy o jak najszybsze zgłoszenia i rezerwację miejsc pod numerem telefonu: (0) 510-711-461.

Pozdrawiam :-)
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Ktoś się z Was wybiera?

Ja,ja jadę:)Boję się tylko,że nie dam rady,bo nie jestem zaawansowana w tańcu klasycznym,no i,że nie znajdę sobie tam towarzystwa:(Ale liczę na wyrozumiałość.
gonia

Post autor: gonia »

buu... :cry: :cry: mi nie pasuje :evil: :evil: bo akurat będę w Rzymie.

a czy za rok też będzie taki obóz? tzn. on jest organizowany co roku?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

A ja jade na pewno :D
W tamtym roku był obóz, w tym jest, za rok pewnie też będzie...
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

ja też na na pewno jade. Ja i ankaa_baletnica jeździmy zawsze. A karolinoo ile masz lat?? Na pewno będziesz sie świetnie czuła:) :)

[color=violet:d5e71dc651]Proponuję załatwiac sprawy tego typu przez PM - Cz. [/color:d5e71dc651]
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja też prawdopodobnie pojadę, na 99,5 % :D
ODPOWIEDZ