STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA
Czy mogę dołączyć do szanownego i szalonego grona wielbicieli boskiego Sławka W? :D Przeczytałam to wszystko co o nim piszecie z radościa i ze zdumieniem i zastanawiam się czy ON wie o tej stronie i czy czasem ją czyta!!!!!! jeśli tak to z pewnością sprawia mu to przyjemność. Tak się składa że znam go osobiście i przy najbliższej okazji zapytam go o to. widzę że ostatnio nic nowego nie piszecie . Czyżby jego nieobecność w repertuarze sprawiła że jakoś o nim zapomnieliście? mam nadzieję że nie!!!!!!!!!! Może wasza tęsknota sprawi że niedługo wróci i znowu będziemy mogli cieszyć się jego talentem , tańcem ,obecnością. :D
Ja tęsknię za nim ogromnie bo ostatni raz miałam od niego wiadomość esemesem na Święta. a tak bardzo chciałabym zobaczyć go znowu na scenie!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tęsknię za nim ogromnie bo ostatni raz miałam od niego wiadomość esemesem na Święta. a tak bardzo chciałabym zobaczyć go znowu na scenie!!!!!!!!!!!!!!!
-
Justyna Ch-ipcio
Nic dadać, nic ująć. To, ze nie piszemy nie oznacza, że nie wielbimy. A nie jestem gołosłowna - co niektórzy forumowicze zapewne poświadczą. Wielbienie może się jednak odbywać w różnorakiej formie i ja chyba właśnie weszłam w fazę uwielbienia, że się tak wyrażę beznadziejnego. Jak rzekł swego czasu Książę Karol "cokolwiek to znaczy"
BOSKI WRACAJ !!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :(
reniu - zapytaj GO zapytaj!!!!!! Oczywiście z przyjemnością dołączam Cię do naszego skromnego grona.
BOSKI WRACAJ !!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :(
reniu - zapytaj GO zapytaj!!!!!! Oczywiście z przyjemnością dołączam Cię do naszego skromnego grona.
-
Justyna Ch-ipcio
Mam nadzieję, że jako mężczyzna też mogę dołaczyć do tego mocno sfeminizowanego stowarzyszenia :wink:
szkoda, ze ostatnio tak rzadko mozna ogladać i podziwiać pana Woźniaka
kiedy jeszcze uczyłem się tańca klasycznego, jego umiejętnosci były dla mnie inspiracją, ale natura niestety nie jest łaskawa dla wszystkich, którzy chcą być zawodowymi tancerzami. :cry:
szkoda, ze ostatnio tak rzadko mozna ogladać i podziwiać pana Woźniaka
kiedy jeszcze uczyłem się tańca klasycznego, jego umiejętnosci były dla mnie inspiracją, ale natura niestety nie jest łaskawa dla wszystkich, którzy chcą być zawodowymi tancerzami. :cry:
-
PavlovaAnna
-
Justyna Ch-ipcio