XIV Konferencja Tańca Współczesnego - ŚTT

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Nati

Post autor: Nati »

oczywiuscie ze tak! Jest nawet podział na poziomy więc nie przejmuj się tylko się zapisuj! :) Tylko dwóch tygodni nie polecam dla początkujących, nie dasz rady na pewno....wielu bardziej doświadzonych tancerzy ma problem, chyba ze będziesz sobie robić wagary :PP
terka:)

Post autor: terka:) »

jeśli chodzi "o dawanie rady" fizycznie to jeździłam przez 6 lat na obozy (swoją drogą mordercze) taneczne..jeżeli wstawałam codziennie rozpoczynając dzień od biegania o 5 rano a kończąc zajęcia o 23 to chyba nie będzie tak źle........ ale koniec już tego offu :P
dorota

Post autor: dorota »

znam osoby początkujące które bez problemu dawały rade przez 2 tygodnie... :wink: zajęć jest dużo do wyboru i takie osoby mogą wziąść sobie poprostu jakieś mniej wyczerpujące, albo chodzić np. na 3 zajęcia dziennie :wink:

ja niestety w tym roku tylko na jeden tydzień moge :( :?
neda

Post autor: neda »

A więc forumowicze gdzie nocujecie?

Może zebralibyśmy się jakoś i spalibyśmy w jakimś jednym miejscu?
dorota

ja prawdopodbnie wynajmuje mieszkanie, jak rok temu :D
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Hm, a ile płacisz za wynajęcie mieszkania na te dwa tygodnie? opłaca Ci się to?
Nati

Post autor: Nati »

ja jestem z Zabrza, więc jesli w ogóle pojadę na warszataty, to będę codziennie dojeżdzać...do Bytomia daleko nie mam
Nemo

Post autor: Nemo »

w zeszłym roku nocowałam w szkole na sali. Wygodnie nie było, ale za to klimat i towarzystwo. Miałyśmy blisko na salę i spektakle, zimną wodę na rozbudzenie/ochłodzenie i sklepik tuż obok. Tylko raz zabrakło wody rano, ale w końcu naprawili. A wieczorem mogłyśmy wymykać się na salę i udzielać wzajemnych korepetycji :)
Myslę, że to jest najtańsze rozwiązanie, wystarczy tylko trochę samozaparcia.
dorota

[quote:39d5408f5a="Bajaderka"]Hm, a ile płacisz za wynajęcie mieszkania na te dwa tygodnie? opłaca Ci się to?[/quote:39d5408f5a]

mieszkamy w kilka osób, i płacimy jakoś 12 zł osoba/doba
milton

Post autor: milton »

No tak się dogadać w kilka osób to najlepsze rozwiązanie. Ciężko jest znaleźć w Bytomiu mieszkanie do wynajęcia na 2 tygodnie?? I najważniejsze...czy spanie na sali jest bezpieczne (kradzieże itd)??
ODPOWIEDZ