Co zawdzięczacie temu forum?
-
czekoladka
ja również zawdzieczam forum bardzo Dużo
- dowiedzialam się jak dobrze moge poprawić i pogłebić swoje rozciągnięcie
- zamierzam zakupić pointy
- poznałam wielu wspaniałych ludzi którzy dziela się swoją wspaniała pasja jaką jest taniec i nie tylko
Mogła bym wiemianiać długo to tylko część tego co zawdzieczam i za co DZIĘKUJĘ i trzymać tak dalej :!: :!: :!: :D :D :D
KOCHAM WAS WSZYSTKICH :!: :!: :!:
- dowiedzialam się jak dobrze moge poprawić i pogłebić swoje rozciągnięcie
- zamierzam zakupić pointy
- poznałam wielu wspaniałych ludzi którzy dziela się swoją wspaniała pasja jaką jest taniec i nie tylko
Mogła bym wiemianiać długo to tylko część tego co zawdzieczam i za co DZIĘKUJĘ i trzymać tak dalej :!: :!: :!: :D :D :D
KOCHAM WAS WSZYSTKICH :!: :!: :!:
-
~ balerinka ~
Ja właściwie wszystko zawdzięczam forum:
- to, że dostałam się do szkoł baletowej (dziękuję za wsparcie)
- poznanie wielu bardzo fajnych ludzi
- dużo dowiedziałam się z teori i przez to wygrałam w szkle konkurs z wiedzy o tańcu (ale się chwale XDD)
- baaaardzo dużo rzeczy sie dowidziałam
- no i mile spędzony czas...
- to, że dostałam się do szkoł baletowej (dziękuję za wsparcie)
- poznanie wielu bardzo fajnych ludzi
- dużo dowiedziałam się z teori i przez to wygrałam w szkle konkurs z wiedzy o tańcu (ale się chwale XDD)
- baaaardzo dużo rzeczy sie dowidziałam
- no i mile spędzony czas...
A ja dowiedzialam sie dużo o balecie.
Poszłam na zajęcia- zasmakowałam tańca.
Zrozumiałam, że do celu można dojśc tylko i wyłącznie ciężką pracą.
Gdy było mi źle to tu przebywałam.
I ktoś miał kiedyś w podpisie taki cytat: "nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że wymaga czasu- czas i tak upłynie" - te słowa bardzo mnie motywują i codziennie sobie je powtarzam ..
dzięki, że jesteście ;* :)
Poszłam na zajęcia- zasmakowałam tańca.
Zrozumiałam, że do celu można dojśc tylko i wyłącznie ciężką pracą.
Gdy było mi źle to tu przebywałam.
I ktoś miał kiedyś w podpisie taki cytat: "nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że wymaga czasu- czas i tak upłynie" - te słowa bardzo mnie motywują i codziennie sobie je powtarzam ..
dzięki, że jesteście ;* :)
-
inscrutable.m
a ja.. pokochałam balet.
poszerzyłam swoje zainteresowania.
wielu, naprawdę bardzo wielu nowych rzeczy się dowiedziałam.
uświadomiłam sobie, że "piękno rodzi sie w bólu" i że "jeśli się kocha, trzeba cierpieć".
zaczęłam więcej pracować, dzięki czemu jestem lepiej rozciągnięta.
poznałam naprawdę interesujących ludzi.
i z kimś wreszcie mogę porozmawiać o tańcu, balecie, łyżwiarstwie.. i nikt nie patrzy na mnie znudzonym, zmęczonym wzrokiem.. =)
poszerzyłam swoje zainteresowania.
wielu, naprawdę bardzo wielu nowych rzeczy się dowiedziałam.
uświadomiłam sobie, że "piękno rodzi sie w bólu" i że "jeśli się kocha, trzeba cierpieć".
zaczęłam więcej pracować, dzięki czemu jestem lepiej rozciągnięta.
poznałam naprawdę interesujących ludzi.
i z kimś wreszcie mogę porozmawiać o tańcu, balecie, łyżwiarstwie.. i nikt nie patrzy na mnie znudzonym, zmęczonym wzrokiem.. =)
a ja forum zawdzięczam to ze moge zacząć tanczyć bo wcześniej rodzice byli anty baletowi ale jak im pokazałam ile osób tańczy(czyli ilość osób będących na forum) oraz sposób z jakim Wy wypowiadacie sie o balecie(wiem ze to nie jest stylistycznie poprawne ale nie wiem jak to ująć) zgodzili się zebym poszła i nawet załatwili w domu kultury moje wcześniejsze dojście (mialam zacząć dopiero we wrześniu) do grupy