KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Julie

Post autor: Julie »

no i ja tez jade ;)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Z tego co wiem to nie jedzie... Ale nie wiem... może jedzie :D
sari

Post autor: sari »

[quote:af16dd00e8="Bajaderka"]a Sari nie jedzie? Ona też przecież jest z KCBiTW[/quote:af16dd00e8]

Nie Bajaderko, tym razem nie jadę na obóz z Centrum, co oczywiście nie znaczy że nie będę ćwiczyć. :D Bo plany mam wyśmienite, (a i chyba je nieco znasz). ;)

Pozdrawiam. :)
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Ja również bym chciała pojechać, no ale zobaczymy jak to sie wszystko ułoży 8)
Nastasja

Post autor: Nastasja »

a ja chcialabzm zapytac, czy w okresie wakacji odbzwaja sie moze zajecia dla grupy 'doroslej'-niezaawansowanej? czy bzlbz ktos tak milz i zapytal pana Niedzwiedzia? w kazdym razie ja jestem chetna! byłabzm bardzo wdzieczna, gdyby ktoras z baletnic kcbitw mogla sie tego dowiedziec:))
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2973
Tutaj jest wątek o zajęciach u p.Niedźwiedzia, oraz jego nr telefonu (602 43 30 26)
Nastasja

Post autor: Nastasja »

dziekuje:)
Julia

Występ

Post autor: Julia »

Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za występ który odbył się 27 maja w Państwowej Wyższej Szkole Teatralnej. Byliście naprawdę wspaniali!!!! Rodzice, dzieci, pedagodzy, choreografowie i młodzi artyści!!! To dzięki waszej ciężkiej pracy powstał tak piękny Koncert Baletowy. Dziękuję Wam za to...
Julia

Występ w Chrzanowie

Gratulacje dla wszystkich za występ, który odbył się 1 czerwca w Chrzanowie z okazji Dnia Dziecka!!! :-) Niestety nie miałam możliwości obejrzenia go osobiście, ale słyszałam że zatańczyłyście naprawdę ślicznie. Pozdrawiam
Julia

Występ w Nowym Sączu

Bardzo dziękuję wszystkim za występ, który odbył się w Nowym Sączu (Targu) :) na rynku przed ratuszem 3 czerwca. Śpiewacy Operowi, muzycy z Filharmonii i balet byliście naprawdę wspaniali !!! Trochę obawiałam się jak pomieści się duża orkiestra i balet na próbie na naszej małej salce na Kościuszki. Ale na szczęście się udało :) Dla baletu z Krakowskiego Centrum Baletowego i Tańca Współczesnego był to ogromny zaszczyt wystąpić razem z Wami w repertuarze klasycznym.
A po Galii w ratuszu odbył się bankiet, na którym były same pyszności :)

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ