Sytuacja w TW-ON

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Justyna Ch-ipcio

Sytuacja w TW-ON

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Polecam bardzo ciekawy artykuł, który ukazał się w dzisiejszym wydaniu Zycia Warszawy:

http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=202&news_id=159372&layout=1&forum_id=35348&page=text

Zaiterasowane osoby namawiam do dodawania swoich komentarzy.
Osobiście jestem już od dłuzszego czasu załamana tym co się dzieje na tej scenie - załamana na tyle, że popadłam nawet w swiostego rodzaju marazm :cry:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

czytalem i skomentowałem już.
ubolewam nad tym, co się tam dzieje... :roll:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Każdy dzień z tą Rybarską jest stracony, oby jak najszybciej się wyniosła.
Jak zatrujemy jej życie, to może da sobie spokój...
Bo ja nie wiem, co jeszcze można zrobić :(
sfra

Post autor: sfra »

Mozna sie dopisac.
Ja tez tak zrobie. :wink:
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Straszne to co przeczytalam... Jeszcze jesli Maks odejdzie to juz wogole bedzie pozamiatane. Przeciez on jest swietny. Czasem tanczy w Operze Wroclawskiej z nami Dziadka do orzechów, a teraz wlasnie tanczy role Zygfryda w Jeziorze. Wspaniale jest go ogladac za kulisami. Basalajew takze tanczyl w Jeziorze Labedzim we Wroclawiu, ale jednak nie przypadl mi do gustu. Mam tylko nadzieje,ze cala sytuacja sie wyjasni i wszystko wroci na swoje miejsce. :(
Roztańczona!

Post autor: Roztańczona! »

Też przeczytałam ten artykuł i bardzo bardzo mi jest smutno z powodu tego co się dzieje w TW. Potwierdzam słowa Swanildy: jak Maks odejdzie to nie będzie dobrze :( Maks jest naprawde świetny i również oglądam jak on pięknie tańczy z kulis w Operze Wrocławskiej. Szczerze mówiąc chce mi się płakać :cry:
milton

Post autor: milton »

Maks jest faktycznie rewelacyjny.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

dzięki, uważam ze to po prostu mój obowiązek - żałuję ze pełna wersja się nie zmieściła ale takie są ograniczenia gazety codziennej
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Ty Kasiu, jak na razie możesz zrobić najwięcej. Dziękujemy, że wspierasz nasz polski balet ;) :*
carewna

Post autor: carewna »

Marze o tym by takich ludzi jak Kasia bylo wiecej!!!
Choc nie pracuje w TW-ON to wiem co tam sie dzieje i jezeli ta Pani nie zniknie to bedzie jedna wielka tragedia :(
ale z tym komentarzem sie nie zgodze! Kto to napisal?!!!

uh.. 2007-05-27 12:25

Muszę powiedzieć że jedyny balet jakimi widziałam w Warszawie widziałam to było "Jezioro Łabędzie" << nie jestem laikiem chodze od OSB ;)Tańczyła Dominika Krzysztoforska. Bardzo ładnie :) Ale tak naprawdę tylko poznański teatr jest profesjonalny i to "u nas" artyści traktowani są jak artyści. Jest dyscyplina ale bez przesady. Wszystkim miło się tańczy :)
Cayenne
ODPOWIEDZ