Sytuacja w TW-ON
-
Justyna Ch-ipcio
Sytuacja w TW-ON
Polecam bardzo ciekawy artykuł, który ukazał się w dzisiejszym wydaniu Zycia Warszawy:
http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=202&news_id=159372&layout=1&forum_id=35348&page=text
Zaiterasowane osoby namawiam do dodawania swoich komentarzy.
Osobiście jestem już od dłuzszego czasu załamana tym co się dzieje na tej scenie - załamana na tyle, że popadłam nawet w swiostego rodzaju marazm :cry:
http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=202&news_id=159372&layout=1&forum_id=35348&page=text
Zaiterasowane osoby namawiam do dodawania swoich komentarzy.
Osobiście jestem już od dłuzszego czasu załamana tym co się dzieje na tej scenie - załamana na tyle, że popadłam nawet w swiostego rodzaju marazm :cry:
-
Tranquility
-
.:Swanilda:.
Straszne to co przeczytalam... Jeszcze jesli Maks odejdzie to juz wogole bedzie pozamiatane. Przeciez on jest swietny. Czasem tanczy w Operze Wroclawskiej z nami Dziadka do orzechów, a teraz wlasnie tanczy role Zygfryda w Jeziorze. Wspaniale jest go ogladac za kulisami. Basalajew takze tanczyl w Jeziorze Labedzim we Wroclawiu, ale jednak nie przypadl mi do gustu. Mam tylko nadzieje,ze cala sytuacja sie wyjasni i wszystko wroci na swoje miejsce. :(
-
Roztańczona!
Też przeczytałam ten artykuł i bardzo bardzo mi jest smutno z powodu tego co się dzieje w TW. Potwierdzam słowa Swanildy: jak Maks odejdzie to nie będzie dobrze :( Maks jest naprawde świetny i również oglądam jak on pięknie tańczy z kulis w Operze Wrocławskiej. Szczerze mówiąc chce mi się płakać :cry:
Marze o tym by takich ludzi jak Kasia bylo wiecej!!!
Choc nie pracuje w TW-ON to wiem co tam sie dzieje i jezeli ta Pani nie zniknie to bedzie jedna wielka tragedia :(
ale z tym komentarzem sie nie zgodze! Kto to napisal?!!!
uh.. 2007-05-27 12:25
Muszę powiedzieć że jedyny balet jakimi widziałam w Warszawie widziałam to było "Jezioro Łabędzie" << nie jestem laikiem chodze od OSB ;)Tańczyła Dominika Krzysztoforska. Bardzo ładnie :) Ale tak naprawdę tylko poznański teatr jest profesjonalny i to "u nas" artyści traktowani są jak artyści. Jest dyscyplina ale bez przesady. Wszystkim miło się tańczy :)
Cayenne
Choc nie pracuje w TW-ON to wiem co tam sie dzieje i jezeli ta Pani nie zniknie to bedzie jedna wielka tragedia :(
ale z tym komentarzem sie nie zgodze! Kto to napisal?!!!
uh.. 2007-05-27 12:25
Muszę powiedzieć że jedyny balet jakimi widziałam w Warszawie widziałam to było "Jezioro Łabędzie" << nie jestem laikiem chodze od OSB ;)Tańczyła Dominika Krzysztoforska. Bardzo ładnie :) Ale tak naprawdę tylko poznański teatr jest profesjonalny i to "u nas" artyści traktowani są jak artyści. Jest dyscyplina ale bez przesady. Wszystkim miło się tańczy :)
Cayenne