KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
coppelia

Post autor: coppelia »

Ja też dziękuje za występy... :D Było bardzo sympatycznie i ... śmiesznie :lol: Oby takich występów było więcej ( z takim skałdem )
Julie

Post autor: Julie »

Już zbliża się wielkimi krokami obóz!!! :))))
Nie mgoę się doczekąc, choć nikogo nie znam, ale z tego co tu czytam to wszystkie jesteście sympatyczne to mam nadzieję, że na pewno zawiążą się nowe znajomości i będzie super!: Mam pytanie co do obozu, bo ja np zdaje sobioe sprawe z tego ze na pewno duzo dziewczyn jedzie z Waszego klubu i na pewno bedziecie razem w pokoju, a co do inncyh np ja i na pewno wiel;e innych dziewczyn ktore jada jakby to powiedziec solo, to na miejscu sie umawia kto jest z kim w pokoju?? Sorki ale mam lekkiego stresa bo ja z baletem nie mam nic zwiazanego ale juz poszukuje klubu w miescie ;)))
Pozdrawiam !!!!!!! :D
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

My się już poumawiałyśmy co do pokoi, ale jedzie więcej osób z poza Centrum więc sama nie zostaniesz. Nie martw się! Umówicie się na miejscu czy tam w pociągu.

Ja też już chcę obóz!!!
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

[quote:92f05a975b="aankaa_baletnica=)"]
Ja też już chcę obóz!!![/quote:92f05a975b]

Ja też juz nie mogę się doczekać... :D
coppelia

Post autor: coppelia »

Oj nie martw się Julie zawsze możemy się pomieszać w pokojach :) zapraszam do mojego :) Ja już się powolutku pakuję :lol:
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Julie ja, kleo i moja koleżanka nie jesteśmy z cenrum... Jak chcesz to mozesz być w pokoju z nami :D Sama na pewno nie będziesz :D
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

pokoje są tylko 2 i 3 osobowe (4-osobowych nie "dostaliśmy" od ośrodka, nie przydzielili nam). 2-osobowe są dla kadry. Wychodzi na to, że dla nas są 3-osobowe :D
Julie

o dzieki dziewczyny!!!! jestescie strasznie mile!! mam nadzieje ze sie dogadamy :))
problem jest w tym ze nie wiadomo czy na 100% jade ...
Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam :)))
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

jak to nie wiesz?? czemu? jeszcze tylko tydzień!!!!huraa :D :D :D
Julie

tez sie ogromnie ciesze i oby mi pozwolono
sory ale nie mgoe powiedziec dlaczego to taka drazliwa sprawa ale jak bede silna to pojade ;)))) kurde ale bedzie fajnie juz to czuje !!!
ODPOWIEDZ