Spełnione marzenie.....a jednak nie jestem za stary;)
Spełnione marzenie.....a jednak nie jestem za stary;)
No cóż, stało się.......Od września rozpoczyna naukę w warszawskiej szkole baletowej w 5 klasie. Mimo moje wieku (19 lat) i tego że już szkołę skończyłem to. Pan dyr. Gruziel dał jednak szansę i od września będę chodził na przedmiaty zawodowe na razie z 5 klasą. Po drodze miałem pewien nazwijmy to eksces z Poznanie ale to jest teraz kompletnie nie istotne. Spełniają się moje marzenia teraz. Okazuje się że wiek w cale nie musi być przeszkodą (a od strony technicznej jest na na niskim poziomie). To jest kwestia głównie odpowiedniej determinacji. No i w Warszwie jest świtne podejście dyrekcji szczególnie Pana Gruziela który naprawdę daje sznase a nie zamyka drogę. Więc życzę powodzania którzy są w znacznie późniejszym wieku bo to w cale nie musi przesądzać.
a moje największę marzenie właśnie sie spełnia:)
a moje największę marzenie właśnie sie spełnia:)
-
karolinkaaa
-
Tranquility
Re: Spełnione marzenie.....a jednak nie jestem za stary;)
[quote:1a7d89b88b="milton"]No cóż, stało się.......Od września rozpoczyna naukę w warszawskiej szkole baletowej w 5 klasie. Mimo moje wieku (19 lat) i tego że już szkołę skończyłem to. Pan dyr. Gruziel dał jednak sznaksę i od września będę chodził na przedmiaty zawodowe na razie z 5 klasą. Po drodze miałem pewien nazwijmy to eksces z Poznanie ale to jest teraz kompletnie nie istotne. Spełniają się moje marzenia teraz. Okazuje się że wiek w cale nie musi być przeszkodą (a od strony technicznej jest na na niskim poziomie). To jest kwestia głównie odpowiedniej determinacji. No i w warszwie jest świtne podejście dyrekcji szczególnie Pana Gruziela który naprawdę daje sznase z nie zamka drogę. Więc życzę powodzanie którzy są w znacznie późniejszym wieku bo to w cale nie musi przesądzać.
a moje największę marzenie właśnie sie spełnia:)[/quote:1a7d89b88b]
Miestety nie moge sie z Toba zgodzic. Wiek jest przeszkoda i to bardzo duza. W wiekszosci szol - a przynajmniej w jednej OSB, w ktorej dowiadywalam sie o mozliwosc chodzenia na zajecia z przedmiotow zawodowych otrzymalam ngatywna odpowiedz. Odbylo sie to w nieprzyjemny sposob, ze strony dyrekcji nie bylo nawet checi na spotkanie, na rozmowe. Oczywiscie nie skonczylo sie na jednej probie, tylko kilku ale zawsze z takim samym efektem. W tym czasie mialam 17 lat wiec bylam o dwa lata mlodsza od Ciebie.
Bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo, ze masz mozliwosc spelniania swoich marzen. Jest to cos wspanialego i z calego serca zycze Ci powodzenia.
a moje największę marzenie właśnie sie spełnia:)[/quote:1a7d89b88b]
Miestety nie moge sie z Toba zgodzic. Wiek jest przeszkoda i to bardzo duza. W wiekszosci szol - a przynajmniej w jednej OSB, w ktorej dowiadywalam sie o mozliwosc chodzenia na zajecia z przedmiotow zawodowych otrzymalam ngatywna odpowiedz. Odbylo sie to w nieprzyjemny sposob, ze strony dyrekcji nie bylo nawet checi na spotkanie, na rozmowe. Oczywiscie nie skonczylo sie na jednej probie, tylko kilku ale zawsze z takim samym efektem. W tym czasie mialam 17 lat wiec bylam o dwa lata mlodsza od Ciebie.
Bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo, ze masz mozliwosc spelniania swoich marzen. Jest to cos wspanialego i z calego serca zycze Ci powodzenia.
-
aankaa_baletnica=)
-
Natalia4;)