Dlatego,że jestem tylko N.M.G. i mam kompleksy.
Ale wracam do tematu bo czuję zniecierpliwienie Szefowej forum.
Zauważyłem,że najładniejsze baletnice są na awatarach.
Ej, dziewczyny i chłopacy!
Czy ma dalej taki sens pisanie postu typu: ,,Polina Semionova jest piekna', albo ,,Podoba mi się najbardziej..".
Może byśmy pisali za co nam się podoba.
Ja myślę że na uwagę też zasługuję nasza rodaczka [url=http://www.kglteater.dk/upload/ansatte/ballet/dansere/pressebilleder/izabela_sokolowska.jpg]Iza Sokołowska[/url]
Jesli chodzi o twarz to Iza Sokołowska jest wręcz encyklopedycznie piękna i przewyższa zdecydowanie Siemionową.Reszty nie widać tak,że się nie wypowiadam.
Wobec powyższego jako główny samozwańczy komisarz tych zawodów stwierdzam,że Pani Izabela Sokołowska jest Najładniejsza. Werdykt jest ostateczny i nie podlega zaskarżeniu.&22
[quote:19e131a4c0="Father"]Wobec powyższego jako główny samozwańczy komisarz tych zawodów stwierdzam,że Pani Izabela Sokołowska jest Najładniejsza. Werdykt jest ostateczny i nie podlega zaskarżeniu.&22[/quote:19e131a4c0]
No cóż wyzywam Cię więc na udeptane psie niewierny aby bronić urody najpiękniejszej Poliny Semionovej, najurodziwszej baletnicy świata całego !!!!
Wybór broni i terminu zostawiam waści !!!
Torin
p.s.
chyba już nie powinienem więcej kawy pić .... :D
[size=7:19e131a4c0]wiem że to nieco nie patriotyczne poglądy ale co ja poradzę :)[/size:19e131a4c0]