a to nie miało być tak że cała grupa na raz improwizuje????! w ogóle jaki styl tańca przeważał?tzn.co Ty na przykład tańczyłaś?Ogólnie to ci sie podobało czy to taki kicz totalny,zeby niektórym pocisnąc czyms zeby potem było sie z czego śmiac jak puszczą urywki;p
ja w jury widzialam jeszcze Piruga ale tej babki nie widzialam dokladnie i moze ktos wie kto to jest?? a i jak sie wchodzi grupa to jaka muzyke puszczaja?? a wlasny uklad minutowy kazdy z grupy tanczy?? przepraszam za tyle pytan ale wybieram sie na casting do Warszawy i chciala bym jak najwiecej wiedziec :wink:
nie wiem niestety kto jest w jury :( byli przedstawiciele każdego stylu tańca, ale przeważał chyba hh i takie tam. Niektóre osoby na prawdę nie miały pojęcia o tańcu, a niektóre osoby były na prawdę na wysokim poziomie. NIe było w ogóle improwizacji (na stronie tvn pisało ze będzie!) w ogóle organizacja dosc kiepska była ale to moze dlatego, ze nie spodziewali się takiej ilości osób...
dziekuje bardzo :) bylo warto spedzic te 13h w operze chociaz teraz czuje to strasznie..zreszta przy odbieraniu biletu wszystko juz ze mnie spadlo i sie poplakalam..i stwierdzam ze kinga rusin to rewelacyjna kobieta..zreszta plakala ze mna jak przeprowadzala ze mna wywiad po otrzymaniu biletu..
OLBRZYMIE GRATULACJE! JESTEM Z CIEBIE DUMNA, jak myślę całe forum - ha, jestesmy wylęgarnia talentów ;) a na serio - jeszcze raz gratuluję i zycze Ci niezapomnianych wrażeń