Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
Anna-Maria
-
aankaa_baletnica=)
-
Dark Angel
Dzieki Kasiu raz jeszcze:):) Musze przyznać, że fajna miałaś przygodę i z tymi klapkami i w ogole:):). co do tej dziecwzynaki, no własnie... tak jak napisalas dwuznacznie mozna to interpretować... Ale przynajmniej masz co wspominac i to sie liczy!:) Sama Twoja obecnosc tam powinna byc dla Ciebie także dużym osiągnięciem:). Jeśli o mnie chodzi to... Jestem blondynką, ok. 160, oczy niebieskie... Pewnie duzo takich będzie, ale... Jakby co, to zaczepiajcie jutro:):) Będzie nam raźniej!:) Pozdrawiaaaam!!!:*:*
-
Anna-Maria
-
BlackPointeShoes
-
BlackPointeShoes
[quote:87dad72a8c="Columbina"]Kurcze... wiem, że jestem dziwna, miałam jechać na casting do Warszawy i co? Stchórzyłam :roll:[/quote:87dad72a8c]
oj, jeżeli teraz brakło Tobie odwagi to nie znaczy ze musi tez być tak na drugi rok. Spróbujesz na nowo i tez będzie okej :) Trzymam kciuki abyś mogła się w pełni zebrać i zatańczyc na castingu za rok :) Warto próbować ! ;)
oj, jeżeli teraz brakło Tobie odwagi to nie znaczy ze musi tez być tak na drugi rok. Spróbujesz na nowo i tez będzie okej :) Trzymam kciuki abyś mogła się w pełni zebrać i zatańczyc na castingu za rok :) Warto próbować ! ;)
-
aankaa_baletnica=)