Podziel się tym ze wszystkimi...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Paula

Podziel się tym ze wszystkimi...

Post autor: Paula »

[color=blue:062652a3d6]W tym temacie dzielimy się z innymi osiągnięciami związanymi mniej lub bardziej z tańcem. Innymi rzeczami możecie się chwalić w "o wszystkim i o niczym". Pozdrawiam, Paula[/color:062652a3d6]
kręcioła

Post autor: kręcioła »

Nie mogę wytrzymać po prostu muszę się tym pochwalić :D Od września zaczynam chodzić na zajęcia z tańca klasycznego :D :D Już od dawna o tym marzyłam a teraz znalazłam zajęcia które odbywają się w soboty, więc mogę sobie dojeżdżać i rodzice (po kilkudniowej namowie) zgodzili się mi je zafundować :D Na razie powiedzieli że zafundują pierwszy miesiąc a potem zobaczą... Ale i tak jestem cała w skowronkach :D :D
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Świetnie, kręcioło.
groteska

Post autor: groteska »

Pewnie, ze swietnie, to fantastyczna wiadomosc Kreciolo! :D Daj znac jak bedziesz po pierwszych zajeciach i napisz jak bylo ;)
kręcioła

Na pewno tak zrobię :) Już nie mogę się doczekać :)
Nena

Post autor: Nena »

super, bardzo się cieszę:):) powodzenia na zajęciach!
kręcioła

No i przepadło... Najprawdopodobniej nie ma szans jednak żebym chodziła... Z jednej strony jestem w stanie to zrozumieć, przecież wiem że pieniądze nie biorą się z nikąd :P Ale nie jakoś nie potrafię tego zaakceptować, że od nich zależy, czy mogę chodzić na zajęcia czy nie :P

Na szczęście nie jest jakoś strasznie :P nóg mi jeszcze nie ucięło, tańczyć mogę, więc nie ma się co smucić :P
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Kręcioło, a nie mogłabyś sama jakoś zarobić na te zajęcia?
kręcioła

Na wrzesień na pewno nie zdążę:P Może udałoby mi się jakoś zarobić, zeby zacząć od października... hmy... pożyjemy, zobaczymy :P a na pewno sie postaram :)
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

No właśnie : )
Jeżeli bardzo Ci na czymś zależy, nie powinnaś z tego rezygnować.
ODPOWIEDZ