Podziel się tym ze wszystkimi...
Podziel się tym ze wszystkimi...
[color=blue:062652a3d6]W tym temacie dzielimy się z innymi osiągnięciami związanymi mniej lub bardziej z tańcem. Innymi rzeczami możecie się chwalić w "o wszystkim i o niczym". Pozdrawiam, Paula[/color:062652a3d6]
Nie mogę wytrzymać po prostu muszę się tym pochwalić :D Od września zaczynam chodzić na zajęcia z tańca klasycznego :D :D Już od dawna o tym marzyłam a teraz znalazłam zajęcia które odbywają się w soboty, więc mogę sobie dojeżdżać i rodzice (po kilkudniowej namowie) zgodzili się mi je zafundować :D Na razie powiedzieli że zafundują pierwszy miesiąc a potem zobaczą... Ale i tak jestem cała w skowronkach :D :D
No i przepadło... Najprawdopodobniej nie ma szans jednak żebym chodziła... Z jednej strony jestem w stanie to zrozumieć, przecież wiem że pieniądze nie biorą się z nikąd :P Ale nie jakoś nie potrafię tego zaakceptować, że od nich zależy, czy mogę chodzić na zajęcia czy nie :P
Na szczęście nie jest jakoś strasznie :P nóg mi jeszcze nie ucięło, tańczyć mogę, więc nie ma się co smucić :P
Na szczęście nie jest jakoś strasznie :P nóg mi jeszcze nie ucięło, tańczyć mogę, więc nie ma się co smucić :P
-
Anna-Maria
-
Anna-Maria