Volochkova mężatką
-
edysia baletnica
Volochkova mężatką
Dzisiaj zobaczyłam w Vivie artykuł który zadziwił mnie do tego stopnia że cułam sie jakby ktos minie uderzył w głowę butelką. Anastasia Volochkova wyszła ża mąż za multimiliardera niejakiego Igora Wdowina. NA uroczystość ślubną przyleciała balonem a jej suknia z 15-metrowym trenem wazyła 25 kilogramów. Wesele odbyło się w sali tronowej letniego pałacu carycy KatarzynyII. Całą uroczystość szacuje sie na jeden z najdroższych ślubów na świecie. pojawiło sie też takie zdanie ,,najbardziej znana baletnica świata może kupić sobie teraz każdy teatr"No proszę proszę :shock: Polecan kupić tę gazetę to ciekawy artykuł :wink:
No tak, Volochkova jest jedna z niewielu baletnic, ktora jest prawdziwa gwiazda, przynajmniej w Rosji. Gwiazda nie w sensie swiata baletowego, ile ogolnie - jak np. znane aktorki czy piosenkarki.
Czasami mam zreszta wrazenie, ze bardziej jest zaaferowana wlasna slawa i promocja niz samym tanczeniem.
Z drugiej strony czasem zadziwia mnie jej fenomen, bo rzadko sie zdarza, aby tancerki byly az tak medialne, jak ona.
Czasami mam zreszta wrazenie, ze bardziej jest zaaferowana wlasna slawa i promocja niz samym tanczeniem.
Z drugiej strony czasem zadziwia mnie jej fenomen, bo rzadko sie zdarza, aby tancerki byly az tak medialne, jak ona.
-
edysia baletnica
Kupiłam ten numer Vivy zachęcona opinią i muszę powiedzieć- interesujące, po przeczytaniu winiosek : Kupa kasy nie zapewnia gustu :wink: ,
Bo jak obejrzałam sobie te zdjecia...
Zdecydowanie przerost formy nad treścią, tego całego wesela, ten balon ta suknia oj... :roll:
Ponadto odnoszę wrażenie że baletnicą to ono już była teraz jest gwiazdą ;)
Ona ma córkę? :shock: /wynika z artykułu/
Bo jak obejrzałam sobie te zdjecia...
Zdecydowanie przerost formy nad treścią, tego całego wesela, ten balon ta suknia oj... :roll:
Ponadto odnoszę wrażenie że baletnicą to ono już była teraz jest gwiazdą ;)
Ona ma córkę? :shock: /wynika z artykułu/
-
edysia baletnica