Gdyby nie było baletu, to co byście tańczyli? =D

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasiaczek

Post autor: Kasiaczek »

Ja w sumie baletu nie tańczę, ale mam zamiar x] Gdybym nie zdecydowała się na balet to poszłabym na taniec nowoczesny ;))
Nati

Post autor: Nati »

na każdy taniec jestem otwarta! Kiedyś tańczyłam towarzyski i gdybym miała możliwość dalej bym to robiła, więc chyba najchętniej to go bym wybrała :)
Nieszczęśliwa

Post autor: Nieszczęśliwa »

Ja poświeciłabym się gimnastyce artystycznej :D, wprawdzie to nie taniec, ale jest formą pokrewną.
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja tańczyłabym hip hop albo jazz :)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Gdyby nie było baletu,lub by nagle znikł to ćwiczyłabym gimnastykę artystyczną. Chyba tylko amatorsko...
lilla

Post autor: lilla »

stepowanie... bradzo mi się podoba, ale jakoś nigdy się za to nie zabrałam. kto wie, może jeszcze nic straconego ;)
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Hip-hop. Albo towarzyski.
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

hip hop albo jakiś modern.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Ja łyżwiarstwo figurowe, lub wrotkarstwo figurowe lub gimnastyka artystyczna, ew. biore pod uwagę pływanie synchroniczne :) innej możliwości nie ma :wink:

W zasadzie to przerzuciłabym sie na sport ;)
rytm16

Post autor: rytm16 »

gdyby nie było baletu,to nie byłoby żadnej techniki tańca(oczywiście poza ludowym i historycznym).Ale z innymi byłoby ciężko-bo powstały na kanwie klasycznego-i jak wszystko klasyczne,to taniec klasyczny jest poprostu doskonały!!!gdyby nie było baletu,to ja bym go stworzyła-oczywiście wszystkie pozycje itd.i byłabym pierwszym w historii tancerzem klasycznym i choreografem;)
ODPOWIEDZ