Gwiazdy na lodzie

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:52cb5a7172="Princess Maron"]i Doda tron straciła xD[/quote:52cb5a7172]

No faktycznie ...
http://www.pudelek.pl/artykul/5624/doda_stracila_tron/

A i cos jeszcze, Jak to sobie można wszystko ładnie zinterpretować :roll: :roll: :roll:
http://www.pudelek.pl/artykul/5582/4_6_mln_widzow_obejrzalo_gwiazdy_tancza_na_lodzie/
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

jak widać - jednak go nie utraciła.
a pudelek to taki internetowy 'fakt'.
Maron

Post autor: Maron »

niestety nie utraciła, ale za to dzisiaj wreszcie się trochę przymknęła i nie komentowała za wiele :P

a tak btw. to bardzo podobała mi się Marysia Sadowska :D
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Dzięki temu że wczoraj była debata i program zaczął sie o 21, obejrzałam go od początku. :) No i nawet mi sie podobało, napewno jest duuużo lepiej niz w pierwszym odcinku. Nawet mam swoich faworytów :wink:
Marysię Sadowską i /niestety/ ale Mroczka. :wink:
Ogólnie program nabrał jakiegoś tempa. Jestem zadowolona choć nie powalił mnie na kolana...
Maron

Post autor: Maron »

a ja szczerze mówiąc sobie odpuszczam już ogladanie programu po panoramie i najwyżej potem czytam w necie kto odpadł...

Sonnet, a Saleta - porównanie jak niebo z lodowiskiem, że tak to ujmę... szkoda, bo ładnie jeździła.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Jaki ten program jest beznadziejny....A szkoda, bo moglby ladnie promowac lyzwiarstwo. Z tym, ze tam tego lyzwiarstwa to jak na lekarstwo. Ze o tancu nie wspomne!
jazz

Post autor: jazz »

zgadzam sie z Wami program beznadziejny ale jest jedna fajna osoba w jurorach Igor Kryszyłowicz tak się składa że miałam z nim warsztaty tańca facet naprawde zna sie na rzeczy :!: :!: :!:
Nati

Post autor: Nati »

najlepszy jest wielki kult Dody w tym programie <o Bosiuuu!> specjalne dekoracje dla niej..nie no totalna porazka...
Father

Post autor: Father »

No ale Wielki Miszcz Saleta ładnie jej ostatnio dokopał. Pewnikiem za to przeszedł do następnęj edycji.
lusiak

Post autor: lusiak »

ja tam zobaczyłam pół pierwszego odcinka i mi przeszło ;P. poprostu beznadzieja, a Dody to wogóle nie skomentuje...brak słow poprostu...a Saleta jest boski. nie umie jeźdzć owszem, ale i tak Go kochamy xD xD
ODPOWIEDZ