Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Moim zdaniem Gleba był wręcz cudowny w modernie. I technicznie, i z wyrazem. Ja patrzyłam na ich występ z przyjemnością.
Soprana

Post autor: Soprana »

nie wiem o co wam chodzi natalią i facetem glebą. ja tam ich bardzo cenię i lubię. za to diana po prostu ma kolorowe włosy i tańczy łatwy w odbiorze ( każdy kto spojrzy może stwierdzić że jest dobra w tym co robi) taniec a'la jackson. faktycznie jest niesamowita i dobrze gra, ale inni też są świetni a nie tylko diana i diana. ja jakoś nie myślę o niej jako o wygranej tego programu mimo, że podoba mi się również
staace

Post autor: staace »

[quote:68d36edd9a="Soprana"]nie wiem o co wam chodzi natalią i facetem glebą. ja tam ich bardzo cenię i lubię. [/quote:68d36edd9a]

Szczerze mówiąc Natalia i facet Gleba jak dla mnie tańczą świetnie. Bardzo lubię patrzeć na ich taniec. Co do Diany... hmmm jest dobra nie mówię ze nie i nie będę zdziwiona jeżeli wygra bo dużo osób ją lubi i naprawde niesamowicie tańczy. Chciałabym jednak żeby Natalia i facet Gleba odnieśli w tym programie sukces. Zobaczymy jak zatańczą jutro i kto z kim będzie tańczyć.

Staace
Ishani

Post autor: Ishani »

[quote:e513c44427="staace"] Chciałabym jednak żeby Natalia i facet Gleba odnieśli w tym programie sukces. Zobaczymy jak zatańczą jutro i kto z kim będzie tańczyć.

Staace[/quote:e513c44427]

natalia wylosowala rafala tito a gleba na 85% bedzie tanczyl z anią bosak
Maron

Post autor: Maron »

skąd wiesz? :roll:
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

no włąsnie.?? ja wszedzie szukałam w necie i nie znalazłam... Ishani zaspokoisz naszą ciekawosć i pwoeisz nam skad masz te informacje .?
Ishani

Post autor: Ishani »

oczywiscie nie wiem tego na 100% powinnam napisac wczesniej: przeczytalam na forum www.poprostutancz.com

edit:
tutaj->
http://poprostutancz.com/tematy12/nowe-pary-vt630.htm?sid=1eba2a955130a12a5040107fdba25f16
Tranquility

Post autor: Tranquility »

Idzie się udało... szkoda mi Natalii... :(
czekoladka

Post autor: czekoladka »

jej jak natalia wylosowala tito to jej wspolczuje nic do niego nie mam ale jest kiepski jesli chodzi o inne trechniki poza hip hopem. A wracajac jeszcze do Diany to owszem jest swietna ale w hip hopie racja pokazala klase w mambo ale np wspolczesny w jej wykonaniu byl slaby mamo bylo charakteru tego tanca moim zdaniem powinien byc bardzoej plynny a ona zatanczyla go za ostro, a natalia moja faworytka jest jak narazie we wszystkim dobra i malo mozna jej zarzucic
staace

Post autor: staace »

Diana i Roofi- to bedzie ciekawe
Natalia i Tito -jak zatańczą hip-hop to myślę ze będzie dobrze a może nawet bardzo dobrze, natomiast każdy inny taniec w jego wykonaniu... hmm no cóż nie ma co wyprzedzać faktów, zobaczymy. W każdym razie trzymam kciuki za Natalię.

Staace
ODPOWIEDZ