Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
nie wiem o co wam chodzi natalią i facetem glebą. ja tam ich bardzo cenię i lubię. za to diana po prostu ma kolorowe włosy i tańczy łatwy w odbiorze ( każdy kto spojrzy może stwierdzić że jest dobra w tym co robi) taniec a'la jackson. faktycznie jest niesamowita i dobrze gra, ale inni też są świetni a nie tylko diana i diana. ja jakoś nie myślę o niej jako o wygranej tego programu mimo, że podoba mi się również
[quote:68d36edd9a="Soprana"]nie wiem o co wam chodzi natalią i facetem glebą. ja tam ich bardzo cenię i lubię. [/quote:68d36edd9a]
Szczerze mówiąc Natalia i facet Gleba jak dla mnie tańczą świetnie. Bardzo lubię patrzeć na ich taniec. Co do Diany... hmmm jest dobra nie mówię ze nie i nie będę zdziwiona jeżeli wygra bo dużo osób ją lubi i naprawde niesamowicie tańczy. Chciałabym jednak żeby Natalia i facet Gleba odnieśli w tym programie sukces. Zobaczymy jak zatańczą jutro i kto z kim będzie tańczyć.
Staace
Szczerze mówiąc Natalia i facet Gleba jak dla mnie tańczą świetnie. Bardzo lubię patrzeć na ich taniec. Co do Diany... hmmm jest dobra nie mówię ze nie i nie będę zdziwiona jeżeli wygra bo dużo osób ją lubi i naprawde niesamowicie tańczy. Chciałabym jednak żeby Natalia i facet Gleba odnieśli w tym programie sukces. Zobaczymy jak zatańczą jutro i kto z kim będzie tańczyć.
Staace
-
Tranquility
-
czekoladka
jej jak natalia wylosowala tito to jej wspolczuje nic do niego nie mam ale jest kiepski jesli chodzi o inne trechniki poza hip hopem. A wracajac jeszcze do Diany to owszem jest swietna ale w hip hopie racja pokazala klase w mambo ale np wspolczesny w jej wykonaniu byl slaby mamo bylo charakteru tego tanca moim zdaniem powinien byc bardzoej plynny a ona zatanczyla go za ostro, a natalia moja faworytka jest jak narazie we wszystkim dobra i malo mozna jej zarzucic