Podziel się tym ze wszystkimi...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasiaczek

Post autor: Kasiaczek »

dziękuje za miłe słowa, ale problem tkwi w tym , że w okolicy jest TYLKO TA JEDYNA szkółka... dla malutkich dzieci... nic innego ZERO !!
A ileż ja się już necie naszukałam...;(
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

hej Kasiaczku :)tak czytam Twoje wypowiedzi i zgadzam sie z Wami wszystkimi powinnas sie przejsc do tej szkoly lub zadzwonic i dowiedziec sie sama jak to jest z tymi lekcjami baletu nio chyba ze juz to zrobilas to opawiadaj nam jak było!:)bo ja np musze sie pochwalic ze w lutym ide na warsztaty z klasyki do Moliera i jesli mama zobaczy ze duzo sie nauczylam to bede mogla chodzic caly rok :):)strasznie sie ciesze, bo od malego o tym marzylam i wkoncu mama mi to zafunduje :):)a tamte koleżanki moga Ci po prostu zazdrosic..chyba ze maja takie zdanie (a jesli tak to bardzo sie myla) i Ty postaraj sie je zmienic ;)bedzie dobrze :)
pozdrawiam wszystkich :*

a mail czasami nie wystarczy..znam to ze swojego doswiadczenie, czesto jest tak ze musisz zadzwonic do nich i zapytac czy dostali Twoje zgloszenie..ale najlepiej jak bys poszla tam osobiscie oczywiscie z osoba dorosla mysle ze tak bedzie najlepiej.. ;) powodzenia :*3maj sie
Iris

Post autor: Iris »

A ja moi kochani, mimo iż dalej zauroczona baletem, to chodzę na zajęcia teatralne i spełniam się scenicznie :) buziaki :wink:
Kasiaczek

Iris gratuluję i bardzo się cieszę ;)
Mam nadzieję, że mi też uda się spełnić moje marzenia ;))

napewno sie uda ;):) trzeba wierzyc i nie poddawac sie :)gratulacje Iris :)ja bardzo lubie chodzic do teatru i na musicale..wiec moze kiedys Ciebie tam zobacze :)
Iris

Post autor: Iris »

Dziękuję Wam dziewczyny! Tak, racja trzeba wierzyć,że się uda. Los na pewno przyniesie coś dobrego ;)
Kasiaczek

no... a z mojego uczęszczania na zajęcia NICI... i ja już nic na to nie poradze...;( jestem ZA STARA na to aby zapisać się NA JEDYNE zajęcia baletowe w mieści... ;(
PS. Niech mnie ktoś przytuli <hihi>
Przeżyję... ;( Chociaż strasznie żaluję...;(;(
nathaliye

Post autor: nathaliye »

za stara?? 14 lat?? to dziwne, moze w temacie Jestem za stary co teraz czegos sie dowiesz i cos znajdziesz
Kasiaczek

TAK! Na te zajęcia przyjmują 7,8 latki... odpadam...;(
ODPOWIEDZ