Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
taki mały schowek-pokoik obok sali ;]
taa, kamerka też by się przydała!
i może chociaż jedna drabinka...? bo drabinki zawsze się przydają, choćby do rozciągania.
p.s. a tutu to to samo, co paczka, jak już pisała karolinaaa
Drabinka dobra rzecz, chociaz jedna. Jak mowi gonia, fajnie mozna sie na nich rozciagac.
Jestem za pokoikiem garderoba polaczonym jakimis drzwiami z nasza sala baletowa :)
Kamera taaak.
Ja bym postawil atez na jakis jeden wygodny fotelik, taki miekki zeby mozna sie bylo w nim zapasc, wtulic sie. Moze to niezbyt dobre dla miesni tak opasc po wysilku, ale co tam :) Po cwiczeniach musi byc wygodnie. Moze jakis bialy, wielki i puchowy...
Ja w kazdym razie chcialabym taki miec. Chociazby po to zeby ktos mogl w nim zasiasc i mnie obserwowac :) W koncu o publicznosc trzeba dbac. Ale o siebie bardziej :)
ok bedzie fotel:) i drabinka :) co jeszcze ? :) jakies maty karimaty ? jakie oswietlenie ? pojecia ni emam co tam jeszcze moze byc zeby wam umilic zycie :)
p.s wykorzytujac moj offtopic to sie jeszcze zapytam czy nie znacie moze jakiegos linku do rozgrzewki baletowej , albo do lekcji , chodzi mi o pozycje przy drazku :P :) totalny laik jestem wiec mozecie sie smiac :)