Balet, współczesny - Poznań - zajęcia w nowym sezonie
-
Beata-wielbicielka baletu
Witam Was kochani ciepło w tym Nowym Roku, życząc Wam, ale również sobie, aby ten rok obfitował w wiele baletowych wrażeń, czy to wyniesionych z lekcji tańca, czy z obejrzanego właśnie spektaklu w operze, aby kontuzje się nie zdarzały a zdrowie sprzyjało.
Mam pytanie, czy kurs dla dorosłych "Taniec na pointach" funkcjonuje i czy można ewentualnie się zapisać? Mnie akurat interesowałby wyłącznie ten kurs.Jak często się odbywa? Jak, mniej więcej, wyglądają lekcje klasyki dla dorosłych, czy te lekcje za każdym razem przebiegają tak samo, czy na tych zajęciach również są pointy? Proszę o jakieś informacje, pozdrawiam.
Mam pytanie, czy kurs dla dorosłych "Taniec na pointach" funkcjonuje i czy można ewentualnie się zapisać? Mnie akurat interesowałby wyłącznie ten kurs.Jak często się odbywa? Jak, mniej więcej, wyglądają lekcje klasyki dla dorosłych, czy te lekcje za każdym razem przebiegają tak samo, czy na tych zajęciach również są pointy? Proszę o jakieś informacje, pozdrawiam.
[quote:a958afaeac="asiek"]zapraszamy[/quote:a958afaeac]
Mam pytanie. Czy w tej szkole, tak jak w "Fouette" jest grupa profesjonalna? Można zrobić dyplom? (oczywiście chodzi mi o dyplom sb, a nie osb :wink: )??????
I czy ta szkoła ma może swoją stronkę w necie (mi nie udało się znaleźć)?
Chodzi ktoś jeszcze do tej szkoły? Co o niej sądzicie?
I jeszcze czy są czasami występy w teatrze?
hmmm.... to już chyba wszystkie moje pytania... :D
Mam pytanie. Czy w tej szkole, tak jak w "Fouette" jest grupa profesjonalna? Można zrobić dyplom? (oczywiście chodzi mi o dyplom sb, a nie osb :wink: )??????
I czy ta szkoła ma może swoją stronkę w necie (mi nie udało się znaleźć)?
Chodzi ktoś jeszcze do tej szkoły? Co o niej sądzicie?
I jeszcze czy są czasami występy w teatrze?
hmmm.... to już chyba wszystkie moje pytania... :D
-
natalka1988
-
natalka1988
-
baletqueen