moim zdaniem też powinna się bardziej rzucać w oczy, wydaje mi się że zdjęcie point i napis "warsztaty tańca" powinny być większe ale to już zależy od możliwości technicznych i zdecydowanie kolory żywsze a ogólnie im więcej takich stron tym lepiej więc jest super :D
Bardzo ładna, porządna stronka. Podoba mi się spokojna kolorystyka i informacje (zapewne będzie ich coraz więcej) ułożone w przejrzysty sposób. Gratuluje!
Oczywiście będę się z ciekawością przyglądać jak ją rozbudujecie :)
Strona baaaaardzo fajna i ciesze się, że powstała. Zawiera to co bardzo chcemy wiedzieć czyli informacje na temat warsztatów, których z czasem będzie coraz więcej(bardzo w to wierzę). Wszystko jest napisane zrozumiale, ułożone przejrzyście. Kolory może rzeczywiście trochę usypiają może przydałby się jakiś żywszy element(w końcu to w Pana stylu :D ). Zdjęcia prowadzących nie są konieczne ale w sumie czemu nie???
Jak dla mnie to strasznie dużo jest tekstów "fabularnych", trochę jakbym czytała bloga adresowanego do grupy znajomych. To nie jest złe, ale trochę nietypowe dla strony informacyjnej.
No i kolorki takie smutne, rzeczywiście...
Poza tym baaardzo sympatycznie: wszystko, co trzeba, czytelnie i klarownie.
tylko szkoda, że warsztaty nie są przez tydzień, tylko przez 3 dni...
mi się nie opłaca jechać na tak krótki okres czasu z drugiego końca polski. Chociaz zastanawiam się ciągle.