Najurodziwsza baletnica...
-
edysia baletnica
-
Sagittaire
ja od maja jestem maniakalnie zauroczona Kim Joo-won. Prześliczna twarzyczka, idealne -jak dla mnie-proporcje ciała, doskonała technika i to coś czego do końca nie umiem nazwać a co mnie oczarowało.
A tu Wam kopiuję jej zdjęcie, dorobek, wywiad itd.
http://english.kbs.co.kr/society/people/1395847_11774.html
Co Wy na to???
A tu Wam kopiuję jej zdjęcie, dorobek, wywiad itd.
http://english.kbs.co.kr/society/people/1395847_11774.html
Co Wy na to???
Nie bardzo wiedziałem gdzie wrzucić takie info - no i to chyba najlepsze miejsce :)
Odwiedziłem ostatnio stronę Tamary Rojo - i oprócz refleksji że dawno nie widziałem tak koszmarnie napisanej (żyjącej - w miarę aktualnej) strony w internecie. To jedną fajna rzecz zauważyłem.
W galerii zdjęć niby nie da sie zobaczyć zdjęć większych niż te zamieszczone (nie są to miniaturki ale duże to one tez nie są). Ale wystarczy zrobić na zdjęciu prawy klik myszką i wybrać opcje pokarz zdjęcie. Już mamy (zazwyczaj) dostęp do zdjęcia w oryginalnym (duuuużo większym) formacie. Tu wracamy do koszmarności sposobu napisania stronki - ale spuśćmy na to zasłonę milczenia i cieszmy się dużymi zdjęciami tej pięknej tancerki :)
Torin
Odwiedziłem ostatnio stronę Tamary Rojo - i oprócz refleksji że dawno nie widziałem tak koszmarnie napisanej (żyjącej - w miarę aktualnej) strony w internecie. To jedną fajna rzecz zauważyłem.
W galerii zdjęć niby nie da sie zobaczyć zdjęć większych niż te zamieszczone (nie są to miniaturki ale duże to one tez nie są). Ale wystarczy zrobić na zdjęciu prawy klik myszką i wybrać opcje pokarz zdjęcie. Już mamy (zazwyczaj) dostęp do zdjęcia w oryginalnym (duuuużo większym) formacie. Tu wracamy do koszmarności sposobu napisania stronki - ale spuśćmy na to zasłonę milczenia i cieszmy się dużymi zdjęciami tej pięknej tancerki :)
Torin
-
margotczyk
-
~ balerinka ~