Pierwsze pointy
Wiem, że w sansha M to szerokość, przepraszam może niezbyt jasno się wyraziłam:) Chodziło mi o to, że skoro w sansha M to co w grishko? A twardość to oddzielna spawa. Po pierwsze mam dylemat czy Novice(i wtedy oczywiście SS) czy Fouette (i wteczy czy S czy M) Naprawdę uwierzcie że ciężko mi się zdecydować dlatego będę wdzięczna za wszelkie rady:)
to ja się może wypowiem, więc ja sobie na pointach jeszcze nie ćwiczę (mam nadzieję że od października) ale kupiłam sobie (kilka miesięcy tamu) pointy grishko fouette twardość:M ...Jak dla mnie to po ugniataniu łapką (ale tylko trochę) i stawaniu na nich przy ścianie co jakiś czas teraz są bardzo fajne, naprawdę wygodne i generalnie to jestem zadowolona... W ogóle to się wyrobiły dość szybko, więc pewnie by Ci pasowały (najwyżej je możesz bardziej pomęczyć i będzie ok)
Mam nadzieję że coś pomogłam...
Mam nadzieję że coś pomogłam...
-
chmieleslava666
Ja też mam Fouette, tyle, że w nich już trochę tańczę :D i chciałabym tylko poprawić was, bo ja mam Fouette SS a była mowa, że nie ma takich :P mieszkam w Łodzi, więc do grishko wybrałam się na przymierzanie (ten gościu.....yyyyhhhhh!!! ktokolwiek go zna, darzy go nienawiścią) i wcale Novice mi się nie spodobało... jakieś takie mało stabilne.... chociaż uważam, że lepsze jest Fouette S niż SS, chociaż esesek nie trzeba ich rozrabiać :D
może też pomoglam, chociaż za dużo nie powiedziałam :P
może też pomoglam, chociaż za dużo nie powiedziałam :P
-
chmieleslava666
No i niby na stronie polskiej grishko też tak mówili, ale na rosyjskiej juz nie ;] no i skoro tańcze na tych SS Fouette.... i podobno one różnią się od siebie podeszwą (miałam odwagę się o te różnice spytać kolesia ze sklepu i nawet mi odpowiedział! Mruknięcie pod nosem ,,podeszwą'' się liczy, no nie?).
-
GwiazdkaNadia