Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
lusiak

Post autor: lusiak »

ja bylam na 27 sukienkach... generalnioe dosyc sympatyczny, jednak jakos nie porwal mnie... tak lekko sie ogladalo i td. ale wydaje mi sie ze jest troche jak milion innych komedii, wiec osobiscie nie polecam wydawania kasy bezsensu. ale osobiscie dzisiaj wybieram sie na lejdis i mam nadzieje, z ebedzie ciekawiej. :P :P
GwiazdkaNadia

Post autor: GwiazdkaNadia »

O "Butelkach zwrotnych" słyszałam, że świetny. Na 27 sukienek chciałabym iść, ale jak się mieszka w Grudziądzu, to się czeka około 3 miesięcy na film w kinie... Za to w Toruniu byłam na "Lejdis" i polecam, naprawdę niezły, chociaż ciut przydługi.
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Mój Boże... Jeśli Wam nie żal wydać kilkunastu złotych na bilet do kina, nie idźcie na "[i:65df22755d]Jumpera[/i:65df22755d]". Największa porażka ostatnich miesięcy. Jak może stworzyć takie g***o? :shock:
Po prostu porażka, tak jak poszliśmy w siedem osób, tak wszystkie praktycznie spały.
Jedyne ostatnie 15 minut efektów specjalnych ewentualnie daje pseudo rekompensatę, ale poza tym fabuła i sens kompletne dno.
Widać, że kolejny amerykański szmatławiec dostał się do kin. Nawet obsada i muzyka nie uratowała filmu.

Poniżej krytyki.
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Jumper ?! a co to - nie słyszałam nawet O____o
groteska

Post autor: groteska »

A ja wlasnie ogladam "Ballet shoes" ;) Klimat basniowy, czyli to co Groteski bardzo lubia :) Ale ja mam lekkie zboczenie na punkcie basni - i tych na papierze, i tych na ekranie.
Na dodatek film zaczyna sie muzyka z tanca Wieszczki Cukrowej^^ Z reszta w ogole muzyka jest piekna w tym filmie ;) I klasyka, i muzyka z ''tamtych" lat :P
Nawet Chopin sie znalazl... <3
Torin

Post autor: Torin »

A ten [quote:06510099c1="groteska"]"Ballet shoes"[/quote:06510099c1] to na jakimś DVD czy coś bo ja nie na bieżąco ??

Torin
groteska

Tak ogolnie to jest to film "telewizyjny", jak na razie niedostepny na dvd i innych takich (mam nadzieje, ze to sie zmieni...). Ja go sciagnelam przez emule ;)
Mozna go tez obejrzec na youtubie ;P
A tak ogolnie to jest on na podstawie ksiazki o tym samym tytule (u nas ksiazka i film to "Zaczarowamne baletki") - chyba sobie ja kupie ;) :P
Torin

Post autor: Torin »

Oki dzieki za info - no to jak to było ?
"C:\Program Files\eMule\emule.exe" - ENTER :)

Torin
groteska

hehe :P

Acha, i jeszcze jedno. Jak na razie niestety nie ma do niego nigdzie napisow :(
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Jumper - z opisu wynika, że... no cóż. Na to na pewno nie pójdę, Anno Mario :P Nie mój klimat.
Ach, co do Ballet Shoes, to bardzo chętnie bym się wybrała. Kiedy wejdzie na DVD to skorzystam z mojego Osiołka ukochanego ^^.
ODPOWIEDZ