Łąbędzie oczko wodne - nasz spektakl :)
-
edysia baletnica
-
edysia baletnica
No właśnie trzeba by pomysleć nad ustaleniem wstepnej daty ale nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie...Ja bym proponowała piatek ,sobotę bo wtedy jest więcej wolnego czasu i nie trzeba sie uczyć na nastepny dzien byłoby tak wygodnie (szczególnie dla mnie bo w tygodniu to się zwykle do pózna uczę a orkiestry nie może zabraknąć :? tylko nie jestem ja sama jest jeszcze cały zespół baletowy) ale to już wy ustalcie jak gdzie
i kiedy. :)
i kiedy. :)
-
edysia baletnica
ykhym, ykhym,...
Trochę za późno się obudziłam bo chciałam być czerwonym łabędziem, tą rolę mam w jednym palcu (chodzę na próby w realu... może będzie coś więcej) ale bardzo chciałabym być łabędziem białym. Nie wiem, czy odpowiadałoby Princess, gdybym jej towarzyszyła w pdd łabędzim, ale niech już sama zdecyduje.
Aha! A co do czerwonych łabędzi to mogę być rezerwą - jakby kogoś nie było ;)
Trochę za późno się obudziłam bo chciałam być czerwonym łabędziem, tą rolę mam w jednym palcu (chodzę na próby w realu... może będzie coś więcej) ale bardzo chciałabym być łabędziem białym. Nie wiem, czy odpowiadałoby Princess, gdybym jej towarzyszyła w pdd łabędzim, ale niech już sama zdecyduje.
Aha! A co do czerwonych łabędzi to mogę być rezerwą - jakby kogoś nie było ;)