You Can Dance 2
ale tez trzeba ustalic jakies granice, to jest program nie tyle poszukujacy kogos kto genialnie tanczy ale tez takiego ktory ma osoboswosc i bedzie medialny, trudno oczekiwac od 14 latka ze z pelna dojrzalosci bedzie wstanie podolac ewentualnemu zwyciestwu, pamietajmy ze tyn kto wygra jedzie na broadway do Stanow, nie wiem czy to by bylo miejsce dla 14 latka, z tej trojki finalistow pierwszej edycji Gleba byl nie tylko najlepszy (co w sumie jest wzgledne) ale tez najstarszy i najdojrzalszy moim zdaniem i dobrze ze wygral
ja mysle, ze mniej chodzi o ogladalność, ale o to, ze przeciez ktory rodzic pusci 14-latka do ameryki? oczywisice nie jedzie sam, ale nikt nie bedzie sie nim opiekowal przeciez.... poza tym nie wiele jest 15 latkow tanczacych rzeczywiscie tak swietnie, zeby nie dalo sie od nich oderwac wzroku.... bo nie kazda tak mloda osoba nie do konca jest w stanie oddac chrakter tanca i przekazac jakies emocje przez to...
[quote:3999ba2c4c]na castingu była moja koleżanka, ktora ma rocznikowo 15 lat
wpuscili ja :D[/quote:3999ba2c4c]
co do tego, ze wpuscili to nic nie znaczy. przeciez tego mlodego to tanczyl elekro tez wpuscili, ale nie puscili go do paryza, bo wlasnie byl za mlody...
kto ogladal dziisaj dzien dobry tvn? xD w sumie nic nie pokazali tylko zaostrzyli apetyt na ta środe. ! xD
[quote:3999ba2c4c]na castingu była moja koleżanka, ktora ma rocznikowo 15 lat
wpuscili ja :D[/quote:3999ba2c4c]
co do tego, ze wpuscili to nic nie znaczy. przeciez tego mlodego to tanczyl elekro tez wpuscili, ale nie puscili go do paryza, bo wlasnie byl za mlody...
kto ogladal dziisaj dzien dobry tvn? xD w sumie nic nie pokazali tylko zaostrzyli apetyt na ta środe. ! xD
-
Tranquility
-
~ balerinka ~