You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
kosssela

Post autor: kosssela »

Z granicami wieku jest troche bezsensu bo np. moze byc genialny 14-latek...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

ale tez trzeba ustalic jakies granice, to jest program nie tyle poszukujacy kogos kto genialnie tanczy ale tez takiego ktory ma osoboswosc i bedzie medialny, trudno oczekiwac od 14 latka ze z pelna dojrzalosci bedzie wstanie podolac ewentualnemu zwyciestwu, pamietajmy ze tyn kto wygra jedzie na broadway do Stanow, nie wiem czy to by bylo miejsce dla 14 latka, z tej trojki finalistow pierwszej edycji Gleba byl nie tylko najlepszy (co w sumie jest wzgledne) ale tez najstarszy i najdojrzalszy moim zdaniem i dobrze ze wygral
Natashy

Post autor: Natashy »

No tak..również moim zdaniem granice wieku są potrzebne (choć to nie na moją kożyść :P ), bo przecież to program dla młodych dorosłych, nie dla dzieci... Program dla dzieci mógłby osiągnąć mniejszą oglądalność...
lusiak

Post autor: lusiak »

ja mysle, ze mniej chodzi o ogladalność, ale o to, ze przeciez ktory rodzic pusci 14-latka do ameryki? oczywisice nie jedzie sam, ale nikt nie bedzie sie nim opiekowal przeciez.... poza tym nie wiele jest 15 latkow tanczacych rzeczywiscie tak swietnie, zeby nie dalo sie od nich oderwac wzroku.... bo nie kazda tak mloda osoba nie do konca jest w stanie oddac chrakter tanca i przekazac jakies emocje przez to...

[quote:3999ba2c4c]na castingu była moja koleżanka, ktora ma rocznikowo 15 lat
wpuscili ja :D[/quote:3999ba2c4c]
co do tego, ze wpuscili to nic nie znaczy. przeciez tego mlodego to tanczyl elekro tez wpuscili, ale nie puscili go do paryza, bo wlasnie byl za mlody...

kto ogladal dziisaj dzien dobry tvn? xD w sumie nic nie pokazali tylko zaostrzyli apetyt na ta środe. ! xD
Tranquility

Post autor: Tranquility »

pierwsze dwa odcinki to i tak będą relacje z castingów, więc jak dla mnie troszkę nudnawe, bo czekam na odcinki na żywo (chyba jak każdy). chociaż zawsze to jakieś znajome twarze można zobaczyć :)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Hmm, rzeczywiście relacje z castingów powinni jakoś połączyć, bo to jest okropne - jeden odcinek, jedno miasto... Takie nudy...
nathaliye

ale potem fajne byly z tego relacje, fajnie sie czytalo komentarze w stosunku do Gleby ktore pisaliscie majac w swiadomosci to ze wygral ten program a niektorzy pisali ze nie powienien jechac do Paryza :D
kosssela

Post autor: kosssela »

Moim zdaniem i tak gleba nie powinnien wygrac xD

Relacje z castingów są w pożądku :) Można sie czasem pośmiać :)
nathaliye

jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził :D
Fleuve

Post autor: Fleuve »

http://wiadomosci.mediarun.pl/news/417,You_can_dance:_kto_tanczyl_w_Buenos_Aires?,group4
ODPOWIEDZ