step up2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ja byłam. Podobało mi się, ale jedynka lepsza. :D (więcej baletu xD)
BlackPointeShoes

Post autor: BlackPointeShoes »

ja też byłam xD z Marianną :P
Klimat tanca ulicznego przedstawiony świetnie (podziwiam ich), jednak jedynka lepsza.
Step Up (taniec zmysłow) zawierał lepszy Soundtrack, a tu.. takie nie bardzo wpadające w ucho. Jedyne co mi pozostało to "Low low low .." To moja opinia :) Uważam że warto się wybrac. Mimo że podobala mi się bardziej częsc pierwsza - polecam ; )
Maron

Post autor: Maron »

z soundtracku to "Low" i "Killa" [który często można usłyszeć w tv]. jedynka miała lepszą muzykę, trzeba przyznać.
Natashy

Post autor: Natashy »

Nieczęsto taneczne filmy lecą w kinie (chociaż mam nadzieję, że będą coraz częściej), więc ja się wybieram :P Nie chcę przepuścić takiej okazji :D Mam nadzieję, że będzie fajnie. Moją opinię chętnie dodam w następną sobotę (bo w następny pt. jadę) :D .

PoOozdroOow!oOonKa Dla Wszystkich :wink:
lusiak

Post autor: lusiak »

obejrzalam, wiec musze sie wypowiedzieć. xD

co do muzyki zfgadzam sie... nie bylo nic wpadajacego w ucho co mona by nucic jeszcze przez tydzien po wyjsciu z kina.

baletu praktycznie wogole nie bylo, ale sceny zbiorowe jak tanczyli dla mnie byly genialne.

podsumowujac: gorszy niż jedynka, ale i tak zajebisty. (przepraszam za slowo, ale to tak dla wzmocnienia emocjii. xD)
Natashy

Post autor: Natashy »

Film bardzo mi się podobał! Bardzo ;) ! Suuuper!!!
A jeśli chodzi o muzykę, to moim zdaniem ładna i pasująca do tego filmu, jednak możliwe, że nie z tych "wpadających od razu w ucho".
Zachęcam wszystkich do obejrzenia Step Up The Street! :D
Kaś

Post autor: Kaś »

Mnie również bardzo się podobał! Ale nie zgodzę się z Wami, że muzyka nie wpadała w ucho :P. Mnie bardzo wpadła :D!
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja jeszcze nie byłam, ale zamierzam się wybrać.
Czy to prawda, że Multikino ma wyłączność na Step up 2?
gonia

Post autor: gonia »

chyba tak, przynajmniej cinema city nie ma w repertuarze step up2
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

ja bylam w heliosie.
mi tez sie bardzo podobalo! :)
ODPOWIEDZ