Taniec z gwiazdami - edycja VII

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Maron

Post autor: Maron »

balerinko mówisz o Wojtku? :P

kurde, ja generalnie lubiłam go od dawna [haha poznałam go w Ustce, wraz z Pirógiem, jak MTV było u nas XD :D ja to mam zawsze parcie na znanych XD] tak ogółem, również za muzykę... "mój faworyt"/"ulubieniec" jeszcze przed w ogóle rozpoczęciem się tej edycji... a teraz to jeszcze wielki szacun i podziw dla niego. i za taniec, i za charakter.

tzn ja słyszałam o jakimś Łozowskim-tancerzu ale nigdy bym sobie nie skojarzyła że to ojciec i syn :shock:

ale seryjnie aż sama się poryczałam jak zaczeli o nim sędziowie mówić...

teraz to Wojtek ma moje stu procentowe poparcie. ^^
nathaliye

Post autor: nathaliye »

faceci sa na swietnym poziomie, zreszta to edycja nieparzysta czyli zgodnie z regula wygra ja wlasnie facet :D
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

I bardzo dobrze... bo z tego co widziałam wczoraj to są lepsi od kobiet. Bardzo dobrze się prezentowali, zobaczymyjak będzie z innymi tańcami... :)
nathaliye

obstawiam albo Lozowskiego albo Schimsheinera (niezle mu szlo) alebo Janowski bo jest bardzo popularny i ludzie go lubia
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Chyba bardziej lubią Anię, nie wiem dlaczego, ale coś mi się wydaje, że ludzie będą na nich głosować bardziej za względu na nią...
kosssela

Post autor: kosssela »

Ja osobiście najbardziej jestem ciekaw jak bedzie tanczyc Kasia Figura ;)

Mimo mojej całej sympatii dla niej, z jej hmmm gabarytami w tancu latyno-amerykanskim jej nie widze ;)

Pudzianowski był świetny xD!!
nathaliye

ale wszyscy przykladaja wage do gabarytow...
Liszowska tez do najszczyplejszych nie należała a byla niezla, jakies zdolnosci strsznie taneczne i techniczne nie maja znaczenia dla zwyklych smiertelnikow (jury to co innego) jak ktos w tancu jest szczery i widac ze daje z siebie wszystko to jest super, jak jest sliczny szczuply i zna technike tanca towarzyskiego na pamiec ale nie ma zadnego kontaktu z publicznoscia i tancerka to glosow w tym programie nie zdobedzie
Fleuve

Post autor: Fleuve »

[URL=http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=7254]Zdjęcia z pierwszego odcinka[/URL]
Estera

Post autor: Estera »

pudzian gora!!! :D:D:D najbardziej podoba mi sie w nim.... ambicja :)
nathaliye

wczoraj ogladalam wpadlam na strongmenow i wlanie Pudzian zostal mistrzem swiata 2007, normalnie 4 krotny mistrz swiata, jeszcze jedno a przejdzie do historii jako jedyny z 5 zwyciestwami :D wiem ze to nie temat ale nie moglam sie powstrzymac
ODPOWIEDZ