wiesz, ze jestes tancerzem, gdy...

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
kleo

Post autor: kleo »

...gdy slyszac jeden malutki dzwiek podrywam sie jak nie normalna i ostatkami sil tancze i cwicze ile sie da by byly tego chocby malutkie efekty
raisa

Post autor: raisa »

...gdy to co chwilę wymyślam nowe sposoby, żeby jeszcze lepiej ćwiczyć i byc najlepsza...
... gdy wszystko po kolei analizuję...
...gdy staram się "zbudować" własną "szkołę" baletową
kosssela

Post autor: kosssela »

...gdy odliczam kazda minute do rozpoczęcia zajęc/spektaklu.
...gdy w kazdym mozliwym momencie zakładam pointy nawet po to by na nich tylko postac.
Iris

Post autor: Iris »

A ja nigdzie nie tańczę oprócz kilku skromnych ruchów w domu. I wtedy czuję się odrobinę lepiej i myśle co by było gdyby..
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

gdy.... widzę jekieś moje zdjęcie baletowe, na którym widać, że zrobiłam postępy:)
ladybird

Post autor: ladybird »

A ja nie czuję się dobrym tancerzem :/
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

...gdy już przed samym wyjściem na scenę czuję, że czekałam na ten moment tak długo, ale z drugiej strony mam ochotę uciec i zrobić wszystko, żeby tylko na tą scenę nie musieć wchodzić. (szczególnie przy wariacjach) Niepowtarzalne odczucie :)

Ladybird nie martw się. Na pewno są rzeczy, w których jesteś dobra, jakieś ćwiczenia i elementy, które ci dobrze wychodzą. Nad resztą trzeba pracować, ale tak już bywa... Na pewno nie jest tak źle jak ci się wydaje :) Często oceniamy się gorzej niż oceniają nas inni chyba, że ktoś jest zapatrzony w siebie.
odette

Post autor: odette »

... gdy wychodze na scene i czuje ze stroj jest ciezki, nie mam kalafonii na butach, zoladek w gardle, ze nie pamietam co mam robic... wychodze na scene patrze na rozdziawione buzie dzieciaczkow stojacych pod scena i nie czuje nic, bo jestem tylko ja, scena i muzyka. nie ma problemow i zmeczenia

zmeczenie przychodzi pozniej :D
nathaliye

Post autor: nathaliye »

gdy wykonuje w hipermarkecie chaines, mimowolnie :)
odette

Post autor: odette »

oo ja tez tyle ze ja pique albo souvenir port de bras :D
ODPOWIEDZ