You Can Dance 2
-
Tranquility
w Żanecie widać duża zmiane. w tym jakby reportarzu o niej bylo pokazane zdjecie z poprzednich mistrzostw swiata jak tańczyły do muzyki z piratów z karaibów. to był tak świetny uklad, ze poprostu oka sie nie dalo oderwac (nie widzialam tego uklady na tych MS tylko na innym festovalu u nich w rzeszowie), tegoroczny mnie mi sie podobaj, ale i tak dzuiewczyny jestescie świetne. ! . zaeły wtedy chyba 2 miejsce (nie jestem pewna). swoja droga fajnie, ze mamy takie zespoly, ktore reprezentuja nasz kraj, ale czemu nikt nigdy o Nich nie słyszał. owszem powiedzieli w telewizjii o wypadku, ale nie wiem czy choc raz uzyli nazwy zespolu.... szkoda.
Mi też podobał się ten odcinek. Wogóle lubię ten program :D
Fajne były też te siostry, tylko kiedy tańczyła ta, która jedzie do Buenos, bałam się, że spadną jej spodnie :shock: !
A może ta druga siostra też pojedzie...? Może zjawiła się na innym castingu i ją przyjeli...? Kto to wie :P
No w każdym razie, z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek ;)
Fajne były też te siostry, tylko kiedy tańczyła ta, która jedzie do Buenos, bałam się, że spadną jej spodnie :shock: !
A może ta druga siostra też pojedzie...? Może zjawiła się na innym castingu i ją przyjeli...? Kto to wie :P
No w każdym razie, z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek ;)
-
~ balerinka ~
Żaneta - podzielam zdanie poprzedniczek - bardzo świetnie. Pokazała klasyki troszkę no i nie tylko. Bardzo lubię oglądać castingi.
Co do tych przecieków - też się zdziwiłam. Ale, co chcę powiedzieć: mi strona przestała działać, nie wiem jak Wam :roll: (to znaczy - artykuł o uczestnikach, według mojej przeglądarki, się 'rozpłynął').
Co do tych przecieków - też się zdziwiłam. Ale, co chcę powiedzieć: mi strona przestała działać, nie wiem jak Wam :roll: (to znaczy - artykuł o uczestnikach, według mojej przeglądarki, się 'rozpłynął').