You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Maron

Post autor: Maron »

to pozwalają na takie przecieki?! o lol.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

jestem w szoku, że na takie przecieki pozwolili... chociaż z drugiej strony nie podają finałowej 16stki...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

w sumie nazwiska 36 osob i tak nic nie dadza nadzyczajnego
staace

Post autor: staace »

Bardzo wzruszyła mnie historia Żanety... ciesze sie ze ponownie wziela udzial w tej edycji. Ogółem podobało mi sie raptem kilka osob. Góralka była boooska :):) Najbardziej czekam na programy z Buenos Aires.
gonia

Post autor: gonia »

niestety, oglądałam tylko kawalątek.
ale pogromił Guzy z baletówki [wstyd, nie jestem pewna co do imienia, więc wolę nie palnąć gapy]
lusiak

Post autor: lusiak »

w Żanecie widać duża zmiane. w tym jakby reportarzu o niej bylo pokazane zdjecie z poprzednich mistrzostw swiata jak tańczyły do muzyki z piratów z karaibów. to był tak świetny uklad, ze poprostu oka sie nie dalo oderwac (nie widzialam tego uklady na tych MS tylko na innym festovalu u nich w rzeszowie), tegoroczny mnie mi sie podobaj, ale i tak dzuiewczyny jestescie świetne. ! . zaeły wtedy chyba 2 miejsce (nie jestem pewna). swoja droga fajnie, ze mamy takie zespoly, ktore reprezentuja nasz kraj, ale czemu nikt nigdy o Nich nie słyszał. owszem powiedzieli w telewizjii o wypadku, ale nie wiem czy choc raz uzyli nazwy zespolu.... szkoda.
kosssela

Post autor: kosssela »

Wydaje mi się że nazwa zespołu nie padał ani razu..
Bardzo spodobała mi się ta para tańczaca na samym początku..Coś w tym było mimo iż wiadomo było od początku ich tanca ze do Buenos nie pojadą :)

Kilka osob było naprawde fajnych. W sumie odcinek był w porządku ;)
Natashy

Post autor: Natashy »

Mi też podobał się ten odcinek. Wogóle lubię ten program :D
Fajne były też te siostry, tylko kiedy tańczyła ta, która jedzie do Buenos, bałam się, że spadną jej spodnie :shock: !
A może ta druga siostra też pojedzie...? Może zjawiła się na innym castingu i ją przyjeli...? Kto to wie :P
No w każdym razie, z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek ;)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

A według mnie to już nie będzie to co pierwsza część.. to tak wyglądało jakby nie mieli kogo wybrać :( Ten chłopak z baletówki - powiem tak: spodziewałam się po nim dużo więcej... Żaneta - super!

Ogólnie to co wczoraj widziałam nie za bardzo mi się to podobało.
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Żaneta - podzielam zdanie poprzedniczek - bardzo świetnie. Pokazała klasyki troszkę no i nie tylko. Bardzo lubię oglądać castingi.
Co do tych przecieków - też się zdziwiłam. Ale, co chcę powiedzieć: mi strona przestała działać, nie wiem jak Wam :roll: (to znaczy - artykuł o uczestnikach, według mojej przeglądarki, się 'rozpłynął').
ODPOWIEDZ