Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Jestem strasznie zainteresowana tym wydziałem! Może ktoś zna kogoś :wink: kto studiuje ten kierunek i mógłby powiedzieć nam coś wiecej na ten temat niż jest na stronie PWST ? Bo co do tego co jest wymagane na egazminach - po jedynm wierszu klasycznym i współczesnym + piosenka - nie mamy większych wątpliwości, chodzi o to jak to wszystko wygląda "od kuchni", prawda?
Oprócz tego jak przebiega samo "studiowanie", jakie przedmioty, ew.wykładowcy itp. bo jak na razie nikt nic konkretniejszego nie wie :sad:
Mile widziany kontakt na breja89@gmail.com lub GG 2575237
Ponawiam prośbę o jakieś informacje od osób które uczą się w Bytomiu/były na egzaminach/posiadają znajomych tam studiujących żeby się z nami podzieliły newsami. Rozważam egzamin w nast roku akademickim i przydałoby się jakieś teoretyczne wsparcie od bardziej doświadczonych :) Pozdrawiam!
Ja również byłabym wdzięczna za jak najdokładniejsze informacje dotyczące egzaminów w Bytomiu :) Szczególnie dotyczące części tańca. Na jakim poziomie wymagany jest balet i taniec współczesny? I jak wygląda selekcja?
Może Ty Joanno wiesz coś na ten temat? ;p