a jeszcze mam pytanie. jak zamawiacie pointy to trzeba zaznaczyc przy zamawianiu ( jesli ktos zamawia przez neta ) zeby byly troczki ?? a jesli sa to przyszyte czy oddzielnie ??
W akcesie z tego co dziewczyny piszą to przyszywają. A w elite i pas de chat to szczerze mówiąc nie sądzę... Bo to są pointy wysyłane ze sklepów. Ale zapytać zawsze możesz. Zresztą przyszycie troczków nie jest szczególnie trudne, nawet chyba lepiej jak sobie sama dopasujesz :)
przyszycie troczków to nie jest wielka trudność. Ja jestem antytalent krawiecki ale z tym nie mam problemu większego. Wydaję mi się, ze samemu lepiej, sama wiesz w jakim miejscu najlepiej (kazda stopa przeciez różni się od siebie). Tym bardziej co chodzi o gumki! Jeśli je same przyszyjemy, nie będą nam się wpijały w stopę , ani też nie będą za luźne- szczyt komfortu po prostu :D:D
a jeszcze mam takie pytanie : w jakiej pozycji macie stope jak wiazecie troczki ?? we fleksie czy z obciagnietymi palcami ?? no bo jak ( przynajmniej tak mi sie wydaje ) zawiaze sie troczki w zbyt mocnym fleksie to stajac en point strasznie troczki beda sie wpijaly w kostke.
ja wiążę różnie. raczej na flexie, bo wtedy jak obciągnę stopę to mi nie odstają. Jak wiążę na obciągniętej to jak zrobię flex troczki tak brzydko odstają ;/
Ja na poczatku w fleksie, a potem jak juz zaczynam wiazac u gory to en point. A po za tym zawsze jakos inaczej, ja nie mam 'receptury' jak wiazac troczki... Tak jak akurat mi sie 'zawiaze' ale z reguly tak jak napisalam. ;)