balet a styl bycia, ubioru, wnętrz...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Ja pamiętam, że jak byłam na basenie to zdejmując czepek
zahaczyłam o złote kółko w uchu
i kółko wypadło a czepek się rozerwał na pół haha xD

a co do takich baletowych - to jak już wspomniałam mam wisiorek
z baletnica - a chciałabym taki duży wisiorek jakiś własnie z baletnicą xD
abeille

Post autor: abeille »

tapeta na komorke? ja mialam kiedys normalnie w pokoju. pomalowalam sciany na bialo i zaprosilam kolezanki z plastyka i mi ladne szkice zrobily na wszyskich czterech scianach. oczywiscie mialam pierwowzory na normalnych kartkach wiec to nie bylo z wyobrazni a pozniej z siostra mlodsza pokolorowalysmy
:-) no cudo po prostu a tapete na tel w sumie tez bym chciala, nie powiem ze nie, ale jakos tak nie moge znalezc odpowiedniej, jak macie jakies linki to przeslijcie, dobrze :-)
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

DAWAJ ZDJECIA TYCH SCIAN !! NATYCHMIAST XD
Piotr Malaga

Post autor: Piotr Malaga »

[quote:e65d72ee43="martusiaa4u"]DAWAJ ZDJECIA TYCH SCIAN !! NATYCHMIAST XD[/quote:e65d72ee43]

O tak abeille, bardzo prosimy!

Ja z kolei w poprzednim wystroju mojego pokoju, miałem podobnie. Białe ściany, a nad pianinem taką różową wróżkę 1,5 metra wysokości, namalowaną. Miała taką fantazyjną sukienkę, asymetryczną, trochę jak do tańców latynoamerykańskich - jeden opinający rękaw a z drugiej strony ramiączko i rozcięcie z boku na nogę. To była bardzo dobra wróżka!
kosssela

Post autor: kosssela »

[quote:5c82701739="Piotr Malaga"]martusiaa4u napisał/a:
DAWAJ ZDJECIA TYCH SCIAN !! NATYCHMIAST XD[/quote:5c82701739]

Popieram :)

Piotrze masz moze zdjecie tejze wróżki? :>
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ściany muszą wyglądać ślicznie:D Zazdroszczę!!!
Jeszcze co do telefonu, to oczywiście dzwonek baletowy. Mój ulubiony oczywiście z kopciuszka, mam jeszcze sonatę księżycową, a teraz planuję sobie nagrać z don Q:)
abeille

Post autor: abeille »

co do moich scian, to nie mam zdjec jako takich bo to dawno bylo :-) ale poszukam takich na ktorych sa w tle (bo na pierwszym planie pewnie moja cudna buzka bedzie:-p) ale szkice na kartkach chyba jeszcze mam, jak chcecie to poszukam i zeskanuje :-)
kleo

Post autor: kleo »

Moj pokoj jest malo baletowy ale zawsze cos na polkach mam figurki baletnic ale ze mam 3 letnia siostrzyczke to jak wracam do domu po szkole to wiekszosc z nich nie ma nog i rak i roznych innych czesci ciala ...
mam porozkladane pointy na polkach a ze teraz tymczasowo mam pokoj z siostra to codziennie slysze"mozesz pozdejmowac te smrody z szafek" no i takie moje zycie ..
ale mam pelno obrazow baletowych takich ladnych juz oprawionych :)
tylko nie ma kto powiesic a ja z moim talentem wole nie probowac :P
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja nie mam jakoś wyjątkowo baletowego pokoju... Może też zależy jak kto na to patrzy, ale raczej jest dość normalny. Mam tylko baletowy kalendarz, dwie pary mini point na lampce przy biurku i figurkę baletnicy na półce. Od jakiegoś czasu zamierzam sobie kupić pointy z sanshy, albo grishko w najmniejszym rozmiarze jaki mają i powiesić na ścianie, ale jakoś na razie tego nie dokonałam. Musze się postarać :)
Aaaaa... no i mam lustro na prawie całą ścianę i ogólnie muszę się oglądać 24h na dobę :D
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:37539a86cd="aankaa_baletnica=)"]no i mam lustro na prawie całą ścianę i ogólnie muszę się oglądać 24h na dobę [/quote:37539a86cd]to ja tak mam w przedpokoju, na szczescie mozna go ustawiac pod roznymi katami tak ze cwiczac w pokoju widze siebie, czasem moze dobrze ze go nie mam w pokoju bo bym zbila :D
ODPOWIEDZ