nowa szkoła - Trójmiasto
[quote:8322cc88cb="Czajori"]Szkoda tylko, że balet jest tak wcześnie. W moim przypadku np. tylko piątki wchodzą w grę, ale to i tak świetna sprawa :) Podejrzewam, że ekipa będzie ta sama co zwykle ;)[/quote:8322cc88cb]
Niestety. Zajecia prowadzi Pani, ktora miala zajecia na Nagietkowej (moje doswiadczenia z nia sa juz znane osoba, ktore chodza na zajecia w Operze ;)). Osobiscie nie polecam. Chociaz czesc osob sobie bardzo chwiali zajecia z nia.
Ceny pojda w gore. Promocja jest tylko teraz zeby pozyskac stalych klientow.
Niestety. Zajecia prowadzi Pani, ktora miala zajecia na Nagietkowej (moje doswiadczenia z nia sa juz znane osoba, ktore chodza na zajecia w Operze ;)). Osobiscie nie polecam. Chociaz czesc osob sobie bardzo chwiali zajecia z nia.
Ceny pojda w gore. Promocja jest tylko teraz zeby pozyskac stalych klientow.
bylam na jednych zajeciach w tej szkole. coz, rozumiem ze to początki, ale zamiast w ozdoby na ścianach i na suficie mogliby zainwestować w drążki lub choćby parapety. czystością nie grzeszy a w szatniach nie ma nic procz podlogi i scian.
dosyc krytycznie, wiem, ale przy takim promo oczekiwalam sie czegos wiecej.
dosyc krytycznie, wiem, ale przy takim promo oczekiwalam sie czegos wiecej.
Na plus szkoły na pewno przemawia lokalizacja - wysiadasz z skm-ki i jesteś :D
Nie odniosłam wrażenia, że w budynku jest brudno czy że jest z nim w jakikolwiek sposób coś innego nie tak. Warunki są na moje oko niezłe, szczególnie że - jak już słusznie zauważyła Agga - budynek właściwie się sypał i trzeba było go przystosować od początku.
Zgadzam się jednak z Toba, Snowflake, co do tych dekoracji. Pozłociste serce nad lustrem strasznie mnie rozbawiło :D
Nie odniosłam wrażenia, że w budynku jest brudno czy że jest z nim w jakikolwiek sposób coś innego nie tak. Warunki są na moje oko niezłe, szczególnie że - jak już słusznie zauważyła Agga - budynek właściwie się sypał i trzeba było go przystosować od początku.
Zgadzam się jednak z Toba, Snowflake, co do tych dekoracji. Pozłociste serce nad lustrem strasznie mnie rozbawiło :D