6 Europejskie Spotkania Taneczne

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Tranquility

6 Europejskie Spotkania Taneczne

Post autor: Tranquility »

http://www.warsztaty.com.pl/
nathaliye

Post autor: nathaliye »

śmiać mi sie chce jak patrze co roku na cennik tej imprezy, zaczęli od 200 zl, potem bylo kilka edycji po 220 zl, to jest juz druga po 250 zl i z pewnością 10 edycja bedzie co najmniej za 300 zl, nie chce tu oceniac na ile to sie przedkłada na wartość tych warsztatów bo wiadomo ze nauczyciele sa niesamowici i warci wiele ale ten postępujący wzrost jest straszny, ale fakt faktem idealnie sie to wpasowuje w politykę EDSu wiec nie ma sie czemu dziwić
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Nathaliye wszędzie tak jest;) Zawsze ceny są coraz wyższe...
A ktos się wybiera?
danceFORever

Post autor: danceFORever »

ja chyba:) ale to jest tak, ze trzeba wykupic caly kurs, a nie jakies tam dajmy na to pojedyncze zajecia tak?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

tak, trzeba wykupić cały kurs.
a co do cen, to one zawsze rosły, rosną i pewnie będą rosły... fakt faktem, tanio nie jest, ale i tak pewnie się wybiorę w 2 tygodniu.
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

To może się spotkamy;) Bo ja też planuję, ale plany planami, zobaczymy co z tego wyjdzie:)
nathaliye

ja tez ide ale chodzi mi ogólnie o politykę EDSu pozyskiwania pieniędzy ktora mi nie odpowiada i nie chodzi tylko o EST
sandi

Post autor: sandi »

Na warsztaty się wybieram (w drugim tygodniu), tylko jeszcze się nie mogę zdecydować na co. A ceny niestety będą ciągle rosły. Aż boję się ile EDS każe sobie płacić w przyszłym roku.

Nie pamięta ktoś kiedy mniej więcej rok temu zaczynało brakować miejsc na warsztatach?
nathaliye

to jest rożnie, zależy na co, czasem otwierają nowe grupy
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja chyba w tym roku nie dam rady, ale przez ostatnie dwa lata jeździłam i było super! Szkoda tylko, że w tym roku zrobili w dwóch siedzibach i czasami kursy na które chciałoby się iść są w różnych miejscach i jeszcze na siebie zachodzą godzinami:?
ODPOWIEDZ