śmiać mi sie chce jak patrze co roku na cennik tej imprezy, zaczęli od 200 zl, potem bylo kilka edycji po 220 zl, to jest juz druga po 250 zl i z pewnością 10 edycja bedzie co najmniej za 300 zl, nie chce tu oceniac na ile to sie przedkłada na wartość tych warsztatów bo wiadomo ze nauczyciele sa niesamowici i warci wiele ale ten postępujący wzrost jest straszny, ale fakt faktem idealnie sie to wpasowuje w politykę EDSu wiec nie ma sie czemu dziwić
tak, trzeba wykupić cały kurs.
a co do cen, to one zawsze rosły, rosną i pewnie będą rosły... fakt faktem, tanio nie jest, ale i tak pewnie się wybiorę w 2 tygodniu.
Na warsztaty się wybieram (w drugim tygodniu), tylko jeszcze się nie mogę zdecydować na co. A ceny niestety będą ciągle rosły. Aż boję się ile EDS każe sobie płacić w przyszłym roku.
Nie pamięta ktoś kiedy mniej więcej rok temu zaczynało brakować miejsc na warsztatach?
Ja chyba w tym roku nie dam rady, ale przez ostatnie dwa lata jeździłam i było super! Szkoda tylko, że w tym roku zrobili w dwóch siedzibach i czasami kursy na które chciałoby się iść są w różnych miejscach i jeszcze na siebie zachodzą godzinami:?