You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
chmieleslava666

Post autor: chmieleslava666 »

oooo, tylko by spróbowali :)
hmmm, myślicie, że pokażą znów opening?
Natashy

Post autor: Natashy »

Swoją drogą Kinga łądnie wyglądała... chyba włosy jej przedłużyli...

Tańczy też coraz lepiej... No nie równa się z uczestnikami, ale za nic nie dostała kryształowej kuli [i czerwonego porshe] w TZG :P . Ładnie wyglądała w tangu, które pokazywali w filmikach po półgodzinnych reklamach.

Ja też myślałam, że coś nie teges z moim telewizorem, ale jak na drugim było to samo zaczynałam podejrzewać kłopoty...
Nawet myślałam w pewnym momencie reklam, że resztę programu zrobią, ale już bez żadnych przerw.

Mi też nie wydaje się, że tvn "zrobił" awarię udawaną. Za dużo pieniędzy na tym się traci... Nawet firmy reklamujące się mogą zrobić z tego jakieś problemy, bo było ustalone, że ich reklamy polecą jakoś inaczej...
I zmiany w programie TVzyjnym...
Ayaka

Post autor: Ayaka »

No i ... Artur ehhh :roll: :?
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Jestem załamana tym :? Po prostu tragedia.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Szkoda, że nie wygrała Kasia :sad: Miałam nadzieję, że jej się uda. Artur jest dobry i jest profesjonalistą, ale tańczy głownie swoją technikę, a Kasia jest najbardziej z nich wszechstronna i do tego jest inną osobowością niż Gleba. Artur jest trochę podobny...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

niestety, ludzie lubią jak ktoś skacze i ciągle robi jakieś fikołki w rytm hip hopowej muzyki...
i tak wiem, że Kasia sobie poradzi, bo jest świetna, i mam nadzieję, że będzie jej teraz łatwiej spełnic swoje marzenia... :)
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

no po prostu chlip chlip. ja nie wiem co ludzie w nim widzą, ale trudno. ale ten drugi opening- no fajny, kurcze!
Agnes

Post autor: Agnes »

A ja kibicowałam Kasi i naprawdę byłam prawie pewna, że wygra, ale Artur tez jest dobrym tancerzem i lubiłam go, więc w sumie jak dla mnie nie jest źle. A i tak wszyscy finaliści będa robic karierę. Chociaż szkoda mi tego, że Kasia nie otworzy tej skzoły baletowej:)
Joanna

Post autor: Joanna »

a mnie sie Artur podobal, i mowiac szczerze mialam cicha nadzieje (nie glosowalam), ze wygra, podobnie jak w poprzedniej edycji mialam cicha nadzieje, ze bedzie to Gleba :)
aaniuchnaa

Post autor: aaniuchnaa »

Dla mnie tez powinna wygrac Kasia, jako niezwykle uzdolniona dziewczyna i co najwazniejsze - wszechstronna! A Artur nawet tanczac jiva wygladal tak samo.. :/
Co do jego osoby - grrr, ten usmiech, miny do kamery... Mimika... Az mam dreszcze, fuj fuj fujjj!! No i amerykanskie zeby :] Niech jedzie do tych Stanow, tam robi kariere i nie wraca... ;)
ODPOWIEDZ