ej no i poza tym ja zwatpilam jak bedzie wygladala ta niedziela. bo zapisy sa od 9 no okej. ale jak bedzie z tymi treningami. nie wiadomo zupelnie o ktorej one beda? bo ja w sumie nie wiem juz na ktora tam mam sie pojawic :/ ale z tego co wiedze to nie ktorzey tam beda grubo po 9. wiec ja juz nie wiem :P
I jak wrażenia po Konferencji? :D Bo mnie się bardzo, bardzo podobało! A dzień bez zajęć zrobił się taki dłuuugi i nudny, ja chcę jeszcze raz! Aczkolwiek przyznam, że na początku to łatwo nie było :wink:
Było cudownie... chociaż w tym roku miałam w cholere więcej pracy ale przeżyć się dało... szczególnie przez ostatnie trzy dni na cudownych zajeciach u Anki Majcher i Georga Blaschke...
a i pozdrawiam osoby z forum które mimo wszystko, mimo dużej ilości osób udało mi się poznać... :)
Ja tez bylam:):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze ze pojechalam na te warsztaty. Oczywiscie to nie koniec i bede jezdzic tak czesto jak sie da.
A jakie Wy macie wrazenia???
Pozdrawiam!
byłam, zobaczyłam, przeżyłam i.. na pewno wracam!!
trzeba przyznać, że panuje tam szczególna atmosfera.. :)
a te zajęcia z Norą, Noibisem.. nawet wykańczające treningi ogólnorozwojowe.. ahh, rozmarzyłam się :)
było wspaniale i naprawdę warto tam jechać.
buziaki dla wszystkich, których udało mi się poznać!
(a dla Cynamonka w szczególności! :* ;])
tylko w przyszłym roku trzeba się lepiej ogarnąć i wreszcie spotkać forumową ekipą! ot co :)
podnoszę wątek konferencji;)
czy ktoś orientuje się może w jakim terminie bedzie się odbywała tegoroczna Konferencja?
nie mają jeszcze informacji na stronie. ale może ktoś bliżej związany ze Śląskim Teatrem Tańca, chodzący np. do nich na zajęcia ma już informacje odnośnie terminu?
chadzam tam na zajęcia, ale na temat temat to raczej nic nie mówiono, w sumie to termin dość odległy, więc możliwe że termin jeszcze po prostu nie ustalony. ;) (a to się czasem zwykle nie odbywa czerwiec/lipiec?)
konferencja pewnie bedzie na przelomie czerwca i lipca. trudno powiedziec kiedy beda dokladne informacje na stronie. mysle ze za pare miesiecy dopiero jakos na wiosne. z czystym sumieniem polecam wybranie sie! bosko 8)