Czy mam jeszcze szansę dostać się do szkoły baletowej?

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
CzarnoCzarna

Post autor: CzarnoCzarna »

Bandzi, po prostu byłam wstrząśnięta tym co powiedział dyrektor. Nie można tak kogoś traktować. Taka odpowiedź boli i zabija marzenia. Przestajesz w siebie wierzyć.
Ale ty tego nie zrobisz, prawda?;)
Może na razie zapisz się do jakiegoś Ogniska.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Niestety dyrektor tej szkoly ma takie podejscie do kazdego i z kazdym w ten sposob rozmawia. Mysle, ze nie ma co dalej dyskutowac na ten temat. Rozni ludzie zdarzaja sie w zyciu.
milton

Post autor: milton »

nie dziwi mnie taka zagrywka "cara". Ma przede wszystkim zbyt wygórowane mniemanie o sobie i szkole. Ja słyszałem podobny tekst. Poznań też odradza. Warszawa...... Ł. Gruziel dyr. art. był rewelacyjnym artystą jest znakomitym pedagogiem, dyrektorem..... i jest przede wszsystkim człowiek... "szkoła jest od tego żeby nauczyć"....to były jego słowo i do końca życia będę wdzięczny....

A koszty za burse są bardzo niskie..... nie myśl gdańsku...... jedź do wawy....
Kar Lin

Post autor: Kar Lin »

.
Valkea

Post autor: Valkea »

A zna ktoś ogniska w Łodzi lub Zgierzu? Chciałabym się zapisac i czegoś nauczyc, może sprobuje za rok. Jeśli mi się nie uda zapiszę się na taniec wspłczesny i jazz. Ale uczyc baletu będę się nadal.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

od września/ nowego roku szkolnego ruszają takie zajęcia od początku i zazwyczaj przygotowuje sie nowe układy, wtedy możesz dołączyć, a do tego czasu zapoznać sie z podstawowymi figurami
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:f409d1c0ba="wakemeup"]ps....W jakim wieku mniejwiecje zaczynałyscie ?(lub zaczyna się)tanczyc na puentach?[/quote:f409d1c0ba]w OSB w pierwszej klasie, a tak amatorsko to musisz poszukać odpowiedniego tematu na forum dotyczące point :D
Manon

Post autor: Manon »

[quote:7b46953a54="Columbina"]I czy koniecznie chcesz nauczyć się podstaw baletu w OSB?[/quote:7b46953a54]

Albert ty chcesz isć do OSB czy tańczyc dla siebie....?
CzarnoCzarna

Post autor: CzarnoCzarna »

A ja wysłałam e-maila z zapytaniem, czy mogą mnie przyjąć do Zawodowej Szkoły Baletowej w Krk...no i czekam na odpowiedź. Jak dostanę, napisze. Trzymać kciuki żebym chociaż dostała odpowiedź :P
Columbina

Post autor: Columbina »

Jeśli masz 15 lat i nigdy nigdzie nie tańczyłaś to może być Ci tam ciężko... Nie słyszałam dobrych opinii od moich znajomych, którzy tam uczęszczali o tej szkole :P
ODPOWIEDZ