Ginący forumowicze

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
ladybird

Post autor: ladybird »

No, cóż, i ja przyznaję - znikam na 2 tygodnie. Jadę na obóz baletowy :) Mi też będzie Was brakować :(
baletqueen

Post autor: baletqueen »

mnie nie bedzie przez tydzien... i rowniez bede tesknic... paaa:*
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

My też z Narzeczonym wybywamy in da Pobierowo. :D
Ściskam! :*
monika

Post autor: monika »

a ja akurat powrocilam;D ale za niedlugo tez bede zmykac, po za tym to wszyscy jestescie tacy kochani, to forum jest jak taka rodzina;)) :wink:
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Też wróciłam!! Nie było mnie 3 tygodnie, a może nawet od początku wakacji, ale obiecuję się poprawić w udzielaniu na tym forum ;D pozdrowienia dla wszystkich którzy byli na Grand Prix Węgier w F1 ;* ;D
baletqueen

Post autor: baletqueen »

ja juz wrocilam:) duzo sie dzialo przez ten tydzien na forum:)
dusia

Post autor: dusia »

wróciłam, żyję, mam forumowe zalęgłości, kocham tańczyć ;)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

ja w ogóle całe te wakacje mam w rozjazdach i nawet się nie rozpakowuję ^^ dzisiaj wróciłam z pustkowa, w poniedziałek brykam do zakopca :)
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Z przykrością w sercu muszę Was wszystkich zawiadomić, że opuszczam to forum, a także taniec i wszystko, co z nim związane. Nie mogę pozwolić sobie na zaległości w nauce, spowodowane tańcem. Czeka mnie teraz zupełnie nowy rozdział w życiu- liceum (bio-chem, bio-chem-fiz) i studia, prawdopodobnie medycyna. Dodatkowo mój charakter nie pozwala mi dalej tańczyć, a także stan zdrowia.

Dziękuję za wszystkie porady, wiele mi pomogły.
Przepraszam, jeżeli zrobiłam coś nie tak, jeżeli kogoś zirytowałam lub zrobiłam cokolwiek, co nie pasowało do tego miejsca.

Może jeszcze wrócę, chociaż jest to bardzo wątpliwe.

Do zobaczenia...

Aha. I gdyby to nie ten temat co trzeba, to proszę o przeniesienie do właściwego.
Siunia

Post autor: Siunia »

rooni! To znaczy, że nie będziesz już chodzić do ogniska? A kto pojedzie ze mną na "Upiora"??? :(
ODPOWIEDZ