You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:ccc7369b95="Natashy"]Czyli ta w brązowym to Orzełkowska?[/quote:ccc7369b95]
Tak Natashy :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

gimnastyczka i olimpijka była nawet dobra ale ta historia ze śmiercią mamy moim zdaniem była niepotrzebna, i dziewczyna przy rurze/statywie :D za to lubię ten program :D
Sephia

Post autor: Sephia »

A ja nie wiem czemu wogóle oni wzieli tą co niby z rura tańczyła, rozumiem że chca show zrobic no ale żeby na takie osoby bilety tracic?
Agnes

Post autor: Agnes »

Ja też nie rozumiem, czemu ją wzięli, no ale przynajmniej wygląda na taką co sobie psychicznie da radę:D
A gimnastyczka mi się podobała, Karol Niecikowski był świetny i ta dziewczyna zaraz po nim 16-letnia.
A no i taka co z żabą weszła:D
A i tak ten od bajek był najlepszy:)
Maron

Post autor: Maron »

nie. to nie ten od bajek był najlepszy. hitem odcinka i w ogóle tego programu ever była ta 26-letnia klientka... o_O <lol2>
Natashy

Post autor: Natashy »

Gimnastyczka (to jest chyba dziewczyna Roofiego, z tego co podają na stronie ycd) mi się podobała, poza tym chłopak w loczkach ;), wyglądał na scenie tak.. 'estetycznie', co mi się zawsze podoba, bo dobrze się to ogląda + sam oryginalny wygląd, ale nie zdziwaczały, czy przesadzony.
Ta szesnastolatka ładnie, to chyba ta, o której kiedyś mówiła Weronika, wszak jeśli to ona, to bez jakiś rewelacjii, ładnie to jak najbardziej, ale nie pozostał mi w pamięci jej taniec..
Bardzo bardzo podobał mi się taniec dziewczyny z Żabką ;) teraz wszyscy będą z pluszaczkami przychodzić :D. Tak czy inaczej, zwróciła tym na siebie uwagę, punkt za pomysł.
A ta w 26latka w kapeluszu... co coment z mojej strony, nie podobało mi się to nawet jako coś w rodzaju rozśmieszenia...
Erotica mikrofonowa :P eee, no jest bardzo telewizyjna i podobna do Dody, ale także inna, ale tańczyć nie umie najlepiej... ;P
just_me

Post autor: just_me »

Uważam, że Michał Piróg mógł sobie oszczędzić komentarza w stronę słynnej 26-latki. Nie mam tu na myśli, że powinien stać się łagodnym barankiem, ale takie słowa trzeba kierować do osób, które na atak umieją jakoś odpowiedzieć lub mu się oprzeć, nie koniecznie słownie, ale przynajmniej psychicznie.

Generalnie odcinek ciekawy, chociaż wciąż żałuję, że nie mam porównania z pierwszym epizodem!
nathaliye

Post autor: nathaliye »

co do wspaniałomyślności Egurroli odnośnie sponsorowania tego obozu to było to zrobione pod publikę, na obozie były kamery i kręciły o niej reportaż, nie wydał na to ani grosza a tylko zarobił
Maron

Post autor: Maron »

Roofi był ze swoją dziewczyną [Justyną, tą gimnastyczką] tutaj w Ustce, widziałam ich razem :wink: a na necie jest kilka ich zdjęć... heh... ona "live" jest naprawdę ładna, a Roofi matko co za oblech x_O on ładnie wygląda ale tylko w tv xD ale to tak już swoją drogą xD
mała_mi

Post autor: mała_mi »

"chłopak w loczkach" czyli Karol Niecikowski. Jest instruktorem w Fair Play Crew w Białymstoku. Jest to to samo studio gdzie instruktorem jest Roofi i Gaua. Chłopak dostał się do Paryża w pierwszej edycji, ale nie przeszedł do finału.
http://www.fairplaycrew.com/studio/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26
ODPOWIEDZ