You can dance - po prostu tańcz!
Gimnastyczka (to jest chyba dziewczyna Roofiego, z tego co podają na stronie ycd) mi się podobała, poza tym chłopak w loczkach ;), wyglądał na scenie tak.. 'estetycznie', co mi się zawsze podoba, bo dobrze się to ogląda + sam oryginalny wygląd, ale nie zdziwaczały, czy przesadzony.
Ta szesnastolatka ładnie, to chyba ta, o której kiedyś mówiła Weronika, wszak jeśli to ona, to bez jakiś rewelacjii, ładnie to jak najbardziej, ale nie pozostał mi w pamięci jej taniec..
Bardzo bardzo podobał mi się taniec dziewczyny z Żabką ;) teraz wszyscy będą z pluszaczkami przychodzić :D. Tak czy inaczej, zwróciła tym na siebie uwagę, punkt za pomysł.
A ta w 26latka w kapeluszu... co coment z mojej strony, nie podobało mi się to nawet jako coś w rodzaju rozśmieszenia...
Erotica mikrofonowa :P eee, no jest bardzo telewizyjna i podobna do Dody, ale także inna, ale tańczyć nie umie najlepiej... ;P
Ta szesnastolatka ładnie, to chyba ta, o której kiedyś mówiła Weronika, wszak jeśli to ona, to bez jakiś rewelacjii, ładnie to jak najbardziej, ale nie pozostał mi w pamięci jej taniec..
Bardzo bardzo podobał mi się taniec dziewczyny z Żabką ;) teraz wszyscy będą z pluszaczkami przychodzić :D. Tak czy inaczej, zwróciła tym na siebie uwagę, punkt za pomysł.
A ta w 26latka w kapeluszu... co coment z mojej strony, nie podobało mi się to nawet jako coś w rodzaju rozśmieszenia...
Erotica mikrofonowa :P eee, no jest bardzo telewizyjna i podobna do Dody, ale także inna, ale tańczyć nie umie najlepiej... ;P
Uważam, że Michał Piróg mógł sobie oszczędzić komentarza w stronę słynnej 26-latki. Nie mam tu na myśli, że powinien stać się łagodnym barankiem, ale takie słowa trzeba kierować do osób, które na atak umieją jakoś odpowiedzieć lub mu się oprzeć, nie koniecznie słownie, ale przynajmniej psychicznie.
Generalnie odcinek ciekawy, chociaż wciąż żałuję, że nie mam porównania z pierwszym epizodem!
Generalnie odcinek ciekawy, chociaż wciąż żałuję, że nie mam porównania z pierwszym epizodem!
"chłopak w loczkach" czyli Karol Niecikowski. Jest instruktorem w Fair Play Crew w Białymstoku. Jest to to samo studio gdzie instruktorem jest Roofi i Gaua. Chłopak dostał się do Paryża w pierwszej edycji, ale nie przeszedł do finału.
http://www.fairplaycrew.com/studio/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26
http://www.fairplaycrew.com/studio/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26